Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen
Res med Expedia

Sök efter erbjudanden på hyrbilar

Sök hyrbil
Information om förarens ålder
Sök paketresor
Information om förarens ålder
Sök paketresor
Information om förarens ålder
Sök paketresor
Information om förarens ålder
Fyll i det markerade fältet för {0} nedan. Datumet ska ha formatet {0}. Datum måste falla mellan {0} och {1}. Ditt incheckningsdatum måste vara på eller efter den {0}. Det senaste datumet du kan ange är {0}. Det tidigaste datumet du kan ange är {0}. Datumen måste falla med minst {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Destination och avreseort kan inte vara desamma. Vi kan endast boka mellan 1 och {0} resenärer. Ändra antalet resenärer i sökningen. Ange barnens ålder nedan. Barn som sitter i knät måste resa i sällskap av en resenär som är 12 år eller äldre. Du måste vara över 13 år för att resa ensam. Annars måste du resa tillsammans med någon över 16 år. Barn som är {0} år eller yngre får inte resa ensamma. De måste följeslagas av en resenär som är minst {1} år. Barn får inte resa ensamma. Inchecknings- och utcheckningsdatum för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Hämtnings- och återlämningsdatumen för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Återlämning kan ske tidigast två timmar efter hämtning. Se till att din hämtningstid är minst {0} timmar efter aktuell tid. Ange varifrån du ska flyga för resa {0}. Ange vart du ska flyga för resa {0}. Ange datum för resa {0} i det här formatet: {1}. Ange varifrån du ska flyga. Ange vart du ska flyga. Ange ditt avgångsdatum i det här formatet: {0}. Ange ditt datum för återresa i det här formatet: {0}. Avresedatum måste infalla efter det tidigare avresedatumet. Rätta till avresedatum. Välj avreseort bland alternativen som anges. Välj destination bland alternativen som anges. Antalet tågkort kan inte överstiga antalet resenärer. Ange typ av tågkort. Tid och datum för återresa måste inträffa efter tid och datum för avresa. Ange ungdomarnas åldrar nedan. Ange pensionärernas åldrar nedan. Ange förarens ålder nedan. Förarens ålder måste vara mellan 18 och 99 år. Vissa av dina BahnCards kan inte användas tillsammans. Observera att alla rum måste ha samma vuxenbeläggning. Behöver du hjälp med din bokning kan du ringa 1-866-253-7204. Vi kan endast boka ett enkelrum om bokningen inkluderar barn. Behöver du hjälp med din bokning kan du ringa 1-866-253-7204. Välj avresestation Välj ankomststation Välj giltigt avresedatum Välj giltigt datum för återresa Ange åldrar för barn som reser Ange åldrar för ungdomar som reser Ange åldrar för pensionärer som reser Avresestationen kan inte vara samma som ankomststation Ange antal resenärer (1-{0}) för resan Denna rutt stöds för närvarande inte. Avreseflyget måste avgå minst två timmar efter det ankommande flyget.
  • Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer
  • De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Hyr bil vid en populär destination

Hyra bil inför semestern på Expedia.se

Oavsett om du letar efter en hyrbil för nytta eller nöje, eller behöver en billig hyrbil till din sommarsemester, så gör Expedia det lätt att hyra bil online och få fantastiska priser på köpet. Gör din resa smidigare genom att ha en bil som väntar på flygplatsen när du landar. Vi har ett enormt utbud av erbjudanden för affärsresenärer, och i våra semesterhyrbilspaket ingår hämtnings- och lämningsalternativ på en mängd platser som passar alla semesterplaner.

Oavsett vart du reser kan du snabbt hitta den rätta lösningen för just dig med Expedias biluthyrning. Vi samarbetar med namnkunniga hyrbilsbolag för att uppfylla dina behov, oavsett om du behöver en stor bil i Florida eller en liten, kompakt bil i Spanien. När du bokar en hyrbil med Expedia kan du räkna med att du alltid får ett bra pris. Vårt mål är alltid att förse våra kunder med praktisk och billig biluthyrning.

På vår sida för sista minuten-erbjudanden på hyrbilar hittar du de bästa erbjudandena varje dag. På Expedia samarbetar vi med ett brett nätverk av leverantörer för att se till att du får den bästa lösningen för din resa till oslagbara sista minuten-priser. Med Expedias specialerbjudanden hittar du alltid billiga hyrbilar. Vi uppdaterar sidan regelbundet, och du vill inte gå miste om våra fantastiska sista minuten-priser.

Alternativ och utrustning till din hyrbil

Det är enkelt att boka ett av Expedias hyrbilserbjudanden med allt inkluderat - välj helt enkelt de upphämtnings- och avlämningsalternativ som passar dig bäst, typ av fordon och boka din specialutrustning direkt. Är du osäker på vilken typ av bil som passar dig bäst? Du kan välja utifrån storlek, pris eller till och med hyrbilsfirma. Du hittar alltid alternativ som passar din budget, och dina önskemål om storlek och hyrbilsfirma. Specialutrustning som barnstolar, skidställ eller snökedjor går vanligtvis att boka direkt hos oss.

Letar du efter något mer specifikt som till exempel en cabriolet? Eller reser du med en stor familj? Kläm in allihop i en minibuss. Om du gillar att resa med stil har Expedia ett brett utbud av erbjudanden på lyxbilar som kommer att tillfredsställa de allra kräsnaste bilentusiaster. Oavsett när och vart du vill resa har Expedia rätt lösning för dig.

Hyrbilspriserna gäller hyra av en ekonomiklassbil eller en mini de datum som anges. Obligatoriska skatter, serviceavgifter och obligatorisk bilförsäkring ingår i alla priser. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte. Flyg- och bilpriser är per person och avser returresa för två personer och en hyrbil i bilklasserna Ekonomi eller Liten under dina angivna datum. Hyrbil ska hämtas och återlämnas vid samma uthyrningsställe. Alla priser inkluderar obligatoriska skatter, avgifter och obligatorisk bilförsäkring. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare tillval är inte inkluderade.