NYHET! Expedia Rewards Banner Logo Våra medlemspriser ger dig minst 10% extra rabatt på utvalda hotell Gå med nu, det är gratis!
Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen
Res med Expedia
Sök efter en resa

Remove

Hyra bil på Expedia.se

Oavsett om du letar efter en hyrbil för nytta eller nöje, eller behöver en billig hyrbil till din sommarsemester, så gör Expedia det lätt att hyra bil online och få fantastiska priser på köpet. Gör din resa smidigare genom att ha en bil som väntar på flygplatsen när du landar. Vi har ett enormt utbud av erbjudanden för affärsresenärer, och i våra semesterhyrbilspaket ingår hämtnings- och lämningsalternativ på en mängd platser som passar alla semesterplaner.

Oavsett vart du reser kan du snabbt hitta den rätta lösningen just för dig med Expedias biluthyrning. Vi samarbetar med namnkunniga hyrbilsbolag för att uppfylla dina behov, oavsett om du behöver en stor bil i Florida eller en liten, kompakt bil i Spanien. När du bokar en hyrbil med Expedia kan du räkna med att du alltid får ett bra pris. Vårt mål är alltid att förse våra kunder med praktisk och billig biluthyrning.

I vår sektion för sista minuten-erbjudanden på hyrbilar hittar du de bästa erbjudandena varje dag. På Expedia samarbetar vi med ett brett nätverk av leverantörer för att se till att du får den bästa lösningen för din resa till oslagbara sista minuten-priser. Med Expedias specialerbjudanden hittar du alltid billiga hyrbilar. Vi uppdaterar sidan regelbundet och du vill inte gå miste om våra fantastiska sista minuten-priser.

Det är enkelt att boka ett av Expedias hyrbilserbjudanden med allt inkluderat - välj helt enkelt hämtnings- och lämningsalternativen som passar dig bäst, typ av fordon och boka din specialutrustning direkt. Är du osäker på vilken typ av bil som passar dig bäst? Du kan välja bil utifrån storlek, pris eller till och med hyrbilsfirma. Du hittar alltid alternativ som passar din budget, olika bilstorlekar och hyrbilsfirman du föredrar. Specialutrustning som barnstolar, skidställ eller snökedjor går vanligtvis att boka direkt hos oss.

Letar du efter något mer specifikt som till exempel en cabriolet? Eller reser du med en stor familj? Kläm in allihop i en minibuss. Om du gillar att resa med stil så har Expedia ett brett utbud av erbjudanden på lyxbilar som kommer att tillfredsställa de allra kräsnaste bilentusiaster.

Oavsett när och vart du vill resa har Expedia rätt lösning för dig.

Hyrbilspriserna gäller hyra av en ekonomiklassbil eller en mini de datum som anges. Obligatoriska skatter, serviceavgifter och obligatorisk bilförsäkring ingår i alla priser. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte.Flyg- och bilpriser är per person avseende returresa för två personer och en hyrbil i bilklasserna Ekonomi eller Liten vid indikerade datum. Hyrbil ska hämtas och återlämnas vid samma uthyrningsställe. Alla priser inkluderar obligatoriska skatter, avgifter och obligatorisk bilförsäkring. Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare tillval är inte inkluderade.