NYHET! Expedia Rewards Banner Logo Våra medlemspriser ger dig minst 10% extra rabatt på utvalda hotell Gå med nu, det är gratis!
Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen
Res med Expedia
Sök efter en resa

Remove

Billiga flygresor till toppdestinationer

Expedia erbjuder tusentals billiga flygresor! Hitta de billigaste flygbiljetterna till toppdestinationer och se hur mycket du kan spara idag.

Boka billiga flyg online med Expedia

På Expedia är det enkelt att hitta billiga flygresor, oavsett resmål. Vi erbjuder billiga flyg till destinationer över hela världen och vi ger dig större frihet att välja såväl flygbolag som avgångs- och ankomsttider. Vi erbjuder billigare flygresor med färre mellanlandningar och vi samarbetar med lågprisbolag, charterbolag och ledande globala flygbolag för att kunna erbjuda våra kunder allt från billiga specialerbjudanden till skräddarsydda resor för affärsresenärer som föredrar att flyga business class eller förstaklass. Knappa bara in ditt resmål i sökfältet så hittar vi allt du behöver för din resa!

Sök bland våra flygerbjudanden

Varje dag hittar du de mest aktuella erbjudandena, de billigaste resorna och de mest prisvärda flygbiljetterna på Expedia. Vi samarbetar med världens ledande flygbolag för att ge dig de allra bästa priserna. Vi har alltid det perfekta erbjudandet för dig, vare sig du letar efter billiga flyg till London eller direktflyg till Barcelona. Om du känner för att flyga förstaklass till Paris för en romantisk weekend kan vi ordna det med! Vi erbjuder alltid de lägsta priserna på flyg, och de går åt fort, så håll alltid utkik efter de senaste erbjudandena på Expedia. Flyger du ofta kan det löna sig att skapa ett Expediakonto, så bokar du enklare och snabbare nästa gång.

Göteborg...eller Bangkok?

Vare sig du letar flyg till andra sidan Sverige eller andra sidan jordklotet kan vi hjälpa dig. Vi är världens största onlineresebyrå och vi har ett brett globalt nätverk av flyg. Tack vare våra samarbeten med fler än 400 flygbolag kan du boka flyg på Expedia till världens alla hörn. Vi förstår att varje resenär är unik och har olika förväntningar när man planerar och bokar ens resa; med vår sökfunktion och våra filter ämnar vi ge dig den enklaste och bästa bokningsupplevelsen online. Du kan enkelt jämföra flyg och skräddarsy din resplan enligt dina behov. Så nästa gång du ska besöka New York, planera en lyxsemester till Dubai eller jaga billiga flyg till Bangkok, föreslår vi att du gör en sökning på Expedia. Vi lever för att resa och vi älskar att hjälpa våra kunder att upptäcka exotiska resmål. Med våra paketpriser kommer du alltid lite längre för lite mindre. Och vi finns alltid tillhands om du behöver hjälp.

Spara mer när du bokar flyg + hotell samtidigt

Varför inte kombinera våra billiga flygresor med en hotellbokning och spara ännu mer? Välj först flygresan som passar dig bäst och kombinera med det perfekta hotellet, så får du ännu större rabatt på din resa. Vare sig du bokar en sista minuten-resa eller planerar och bokar flera månader i förväg, blir det alltid billigare när du bokar din paketresa hos oss.

Hitta de billigaste flygbiljetterna snabbt

Våra sökresultat ger dig all information du behöver för att kunna boka flygbiljetter snabbt. Du kan välja bland de bästa flygavgångarna och sortera resultaten efter pris, flygtid samt avgångs- och ankomsttider. Tack vare våra samarbeten med världens ledande flygbolag kan vi erbjuda våra kunder exklusiva erbjudanden på flygresor och de allra lägsta priserna på paketresor. När du bokar inrikesflyg och utrikesflyg med Expedia kan du vara säker på att du får de bästa priserna. Oavsett vad du letar efter har Expedia alltid den bästa lösningen.

Destinationer världen över