Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen
Res med Expedia

Flygresor

Sök endast efter flyg

Flyg 2
Ta bort delresan
+ Lägg till flyg
Information om förarens ålder
Sök paketresor
Avancerade alternativ
Sök paketresor
Information om förarens ålder
Sök paketresor
Information om förarens ålder
Fyll i det markerade fältet för {0} nedan. Datumet ska ha formatet {0}. Datum måste falla mellan {0} och {1}. Ditt incheckningsdatum måste vara på eller efter den {0}. Det senaste datumet du kan ange är {0}. Det tidigaste datumet du kan ange är {0}. Datumen måste falla med minst {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Datumen får inte falla med mer än {0} dagars skillnad. Destination och avreseort kan inte vara desamma. Vi kan endast boka mellan 1 och {0} resenärer. Ändra antalet resenärer i sökningen. Ange barnens ålder nedan. Barn som sitter i knät måste resa i sällskap av en resenär som är 12 år eller äldre. Du måste vara över 13 år för att resa ensam. Annars måste du resa tillsammans med någon över 16 år. Barn som är {0} år eller yngre får inte resa ensamma. De måste följeslagas av en resenär som är minst {1} år. Barn får inte resa ensamma. Inchecknings- och utcheckningsdatum för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Hämtnings- och återlämningsdatumen för en del av resan måste infalla mellan ankomst- och avresedatumen. Kontrollera datumen. Återlämning kan ske tidigast två timmar efter hämtning. Se till att din hämtningstid är minst {0} timmar efter aktuell tid. Ange varifrån du ska flyga för resa {0}. Ange vart du ska flyga för resa {0}. Ange datum för resa {0} i det här formatet: {1}. Ange varifrån du ska flyga. Ange vart du ska flyga. Ange ditt avgångsdatum i det här formatet: {0}. Ange ditt datum för återresa i det här formatet: {0}. Avresedatum måste infalla efter det tidigare avresedatumet. Rätta till avresedatum. Välj avreseort bland alternativen som anges. Välj destination bland alternativen som anges. Antalet tågkort kan inte överstiga antalet resenärer. Ange typ av tågkort. Tid och datum för återresa måste inträffa efter tid och datum för avresa. Ange ungdomarnas åldrar nedan. Ange pensionärernas åldrar nedan. Ange förarens ålder nedan. Förarens ålder måste vara mellan 18 och 99 år. Vissa av dina BahnCards kan inte användas tillsammans. Observera att alla rum måste ha samma vuxenbeläggning. Behöver du hjälp med din bokning kan du ringa 1-866-253-7204. Vi kan endast boka ett enkelrum om bokningen inkluderar barn. Behöver du hjälp med din bokning kan du ringa 1-866-253-7204. Välj avresestation Välj ankomststation Välj giltigt avresedatum Välj giltigt datum för återresa Ange åldrar för barn som reser Ange åldrar för ungdomar som reser Ange åldrar för pensionärer som reser Avresestationen kan inte vara samma som ankomststation Ange antal resenärer (1-{0}) för resan Denna rutt stöds för närvarande inte. Avreseflyget måste avgå minst två timmar efter det ankommande flyget.
  • Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer
  • De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Populära destinationer med flyg

På Expedia är det enkelt att hitta billiga flygresor, oavsett resmål. Vi erbjuder billiga flyg till destinationer över hela världen och vi ger dig större frihet att välja såväl flygbolag som avgångs- och ankomsttider. Vi erbjuder billigare flygresor med färre mellanlandningar och vi samarbetar med lågprisbolag, charterbolag och ledande globala flygbolag för att kunna erbjuda våra kunder allt från billiga specialerbjudanden till skräddarsydda resor för affärsresenärer som föredrar att flyga i business class eller förstaklass.

Sök bland våra flygerbjudanden

Varje dag hittar du de mest aktuella erbjudandena, de billigaste resorna och de mest prisvärda flygbiljetterna på Expedia. Vi samarbetar med världens ledande flygbolag för att ge dig de allra bästa priserna. Vi har alltid det perfekta erbjudandet för dig, vare sig du letar efter billiga flyg till London eller direktflyg till Barcelona. Om du känner för att flyga i förstaklass till Paris för en romantisk weekend kan vi ordna det med! Vi erbjuder alltid de lägsta priserna på flyg, och de går åt fort, så håll alltid utkik efter de senaste erbjudandena på Expedia. Flyger du ofta kan det löna sig att skapa ett Expediakonto, så bokar du enklare och snabbare nästa gång.

Göteborg... eller Bangkok?

Vare sig du letar flyg till andra sidan Sverige eller andra sidan jordklotet kan vi hjälpa dig. Vi är världens största onlineresebyrå och vi har ett brett globalt nätverk av flyg. Tack vare våra samarbeten med fler än 400 flygbolag kan du boka flyg på Expedia till världens alla hörn. Vi förstår att varje resenär är unik och har olika förväntningar när de planerar och bokar sin resa - med vår sökfunktion och våra filter strävar vi efter att ge dig den enklaste och bästa bokningsupplevelsen online. Du kan enkelt jämföra flyg och skräddarsy din resplan enligt dina behov. Så nästa gång du ska besöka New York, planera en lyxsemester till Dubai eller jaga billiga flyg till Bangkok, föreslår vi att du gör en sökning på Expedia. Vi lever för att resa och vi älskar att hjälpa våra kunder att upptäcka exotiska resmål. Med våra paketpriser kommer du alltid lite längre för lite mindre. Och vi finns alltid tillhands om du behöver hjälp.