Flygsökning

Så bokar du billiga flygresor

Vilken veckodag är det lättast att hitta billiga flygbiljetter?

Du kan ofta hitta billigare flyg på lördagar och söndagar, och detta gäller för såväl inrikes- som utrikesflyg. Fredagar brukar vara den dyraste dagen att boka en flygresa. Baserat på historiska data* kan du spara en hel del pengar på flygresor om du bokar på rätt dag i veckan.


När är det bäst att köpa flygbiljetter?

Även om det går att se vissa trender, som att priset för inrikes och utrikes flygresor tenderar att börja stiga några veckor före avgång, så bör man tänka på att detta inte nödvändigtvis stämmer alltid. Oftast är det billigast att köpa flygbiljetter långt i förväg, men om du vill hitta de allra billigaste flygpriserna kan det vara en god idé att hålla ett öga på hur priserna förändras. Du kan jämföra flyg mellan olika flygbolag och ställa in en prisbevakning för din flygresa för att på så sätt hitta de bästa priserna.


Hur hittar jag de billigaste flygen på Expedia?

På Expedia kan du enkelt jämföra flygpriser från ett stort utbud av flygbolag. Du kan hitta billiga flyg genom att vara flexibel med resedatum, flygbolag och huruvida du vill ha direktflyg eller inte. Det är så du hittar de billigaste flygen. Ett bra tips är att bli medlem – det är gratis och du tjänar bonuspoäng på alla bokningar. Vi ser till att din resa