Början av huvudsektionen

Sök och boka billiga resor via Expedia

Känner du för att uppleva något nytt? Eller behöver du kanske en paus från den trista vardagen? Då kan det vara dags för en semester. Även om pengarna kanske börjar tryta är det ingen fara. På Expedia kan du hitta gott om billiga resor vart du än vill åka. Sök runt en stund och se om du fattar tycke för något. Eller så kanske du redan vet vart du vill att din billiga resa ska ta dig. Expedia erbjuder något för alla smaker och plånböcker, vare sig det är en storstadssemester till Paris eller en spännande utflykt till Thailand. Hittar du en billig resa kan du lägga pengar på annat istället. När du väl är framme kanske du kan unna dig en middag på en lyxig restaurang eller prova på en spännande aktivitet.

Ta en titt på våra billiga reseerbjudanden så kan du spara ännu mer

Om du inte vet vilken destination din billiga resa ska ta dig till kan våra reseerbjudanden ge inspiration. Vi har kombinerat allt vi vet om resebranschen och populära destinationer för att kunna erbjuda det allra bästa. Ett annat sätt att spara när du bokar din billiga resa via Expedia är att boka delarna av din resa på samma gång. Du kan alltså spara både tid och pengar genom att till exempel boka flyg och hotell tillsammans. Låt oss hitta de bästa erbjudandena åt dig, så kan du fokusera på att njuta av semestern.

  • Hotellerbjudandena gäller hotellpriser som baseras på den billigaste hotellnatten med två personer i samma rum. Alla priser inkluderar skatter och serviceavgifter.
  • Flygpriser gäller per person för flygresa tur och retur. Alla priser inkluderar skatter och serviceavgifter.
  • Flyg- och hotellpriser gäller per person och inkluderar flygresa tur och retur och del i dubbelrum under de angivna datumen. Alla priser inkluderar skatter och serviceavgifter.
  • Hyrbilspriserna gäller hyra av ekonomiklass- eller minibil under de angivna datumen. Alla priser inkluderar obligatoriska skatter, serviceavgifter och obligatorisk bilförsäkring.
  • Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte.

* Snittbesparingar på hotell baseras på tillgängligt utbud på Expedia mellan 1 juli och 30 september 2015. Besparingar varierar beroende på destination, längd på resan, vistelsedatum och reseleverantör. Besparingar är inte tillgängliga på alla hotell och garanteras inte heller för något specifikt hotell.

Tillbaka upp