Upptäck hemligheterna bakom klassiska franska bakverk på en 3-timmars matlagningskurs i Paris. Kursen hålls i en lokal i Quartier Latin, bara några steg från Notre-Dame de Paris, och du välkomnas av din värd för att arbeta i klasser med mellan 3 och 7 personer för en mer intim upplevelse.
Börja med en välkomstförfriskning och lär känna dina bagarkollegor. Sedan är det dags att kavla upp ärmarna och baka! Du kommer att arbeta i cirka 2 timmar och följa praktiska instruktioner om hur man gör Pâte à Choux och Crème Pâtissière et Chantilly, byggstenarna i många franska bakverk, samt några salta delikatesser.
Lär dig hur du gör pipor och bemästra den mest grundläggande tekniken för fransk konditoritillverkning. Skapa sedan dina egna choklad éclairs och grädde puffar.
Det är då en infödd fransman kommer in för att berätta en historia eller två om fransk kultur och pâtisserie - ofta med glimten i ögat - medan du njuter av te, kaffe eller ekologiska fruktjuicer. Gå hem från ditt matlagningsäventyr med en låda med dina egna kreationer som du kan dela med dig av till vänner och familj. Eller behåll dem själv för att äta under de närmaste dagarna!