Följ med på en matlagningsupplevelse och lär dig hur man lagar en traditionell måltid från det afrikanska köket från början till slut.
Värden kommer också att ge dig en förklaring av det afrikanska kökets historia, dess ingredienser och hur recepten har utvecklats över tid och förts vidare från generation till generation.
Du kommer att välkomnas med en mängd olika afrikanska drycker och välsmakande afrikanska förrättssnacks.
Under dagen får du lära dig att laga Sadza (malet mjöl), köttiga köttben blandat med gröna grönsaker, kycklinggryta, chakalaka och sockerbönor. Vi har även veganska och vegetariska alternativ. Detta är de mest sålda rätterna på Pahari African Restaurant, älskade av många.
Varje person kommer att ha möjlighet att bidra. Vi kommer sedan att avnjuta måltiden tillsammans, i gemenskap, som det vanligtvis görs i ett afrikanskt hem.
Upplevelsen avslutas med en afrikansk varm dryck (te eller kaffe).
Njut av din måltid privat med familj, vänner, arbetskollegor och resenärer från hela världen i en fridfull miljö och upplev afrikansk gästfrihet när den är som bäst. Var beredd på att få händerna smutsiga när vi steg för steg visar dig hur man lagar en av de bästa autentiska afrikanska maträtterna.
Du kommer också att kunna begära ett recept som är lätt att följa så att du kan återskapa matlagningsupplevelsen i ditt eget kök.
Denna upplevelse äger rum i ett separat rum intill den afrikanska restaurangen Pahari.