Uppmärksamhet foodies! Att hitta den bästa maten i Kambodja kan vara en utmaning. Låt oss göra det åt dig! Vi erbjuder privat transport till lokala restauranger och unika matstånd som inte finns med i reseguiderna. Här kan du lära dig mer om de unika smakerna i varje maträtt. Varför inte gå med på denna matresa efter sightseeing i Angkor What. Prova kulinariska specialiteter som lokalbefolkningen tycker om.
Följ med på denna genomtänkta resa och prova på en mängd unika kambodjanska specialiteter. Fördjupa dig i vår kultur och få värdefulla insikter i det kambodjanska köket. Kambodjanskt ägd och driven resebyrå med femton års erfarenhet av turism.
Välj denna upplevelse för att få kulinariska insikter i det kambodjanska köket och lokala specialiteter som du inte kan få genom att besöka dessa anläggningar på egen hand.
Nom Banh Chok
Nom Banh Chuk är både färska, lätt fermenterade risnudlar som fortfarande tillverkas dagligen av hantverksmässiga nudeltillverkare i Kambodja, och är utsökta frukostnudlar eller snacks, inklusive risnudlar smaksatta med curryrätter.
Kambodjansk fermenterad fisk tillagad på skärbräda ( Pro Hook Dot) små åtta millimeter långa fiskar som fångats i Tonle Sap och Mekongfloden - som har hackats och mosats för att tillagas tillsammans med citrongräs, vitlök och galangal. Serveras med ris.
Stekt gräslökskaka
En av de kinesiska influenserna är att den är populär bland lokalbefolkningen. En friterad gräslökskaka med en tjock gyllene skorpa.
Rispannkaka fylld med fläskfärs, räkor och böngroddar. Serveras med utsökt jordnötssås och en mängd lokala färska örter och grönsaker.
Klistrigt ris och cocktails., -Plocka upp kambodjanska desserter från Old market. -Njut av dem på en närliggande bar i ett lugnt och lummigt område där du kan njuta av en uppfriskande cocktail.