Njut av en 6-rätters middagsupplevelse i Algarve som kommer att få dina smaklökar att pirra. Ät i ett nytt gastronomiskt och kulturellt utrymme med rötter i Algarve, som förstärker lokala traditioner.
Smaka på läckra tapas och lyssna på fadomusik medan du dansar hela natten och njuter av en traditionell portugisisk kväll som du alltid kommer att minnas.
Fördjupa dig i Algarves traditionella med det lokala köket och en levande Fado-föreställning.
Förrätter: varmt färskt bröd med olivolja eller rostat bröd med olivolja och vitlök
1:a rätten: krabbpastej serverad med minitoast
2:a rätten: flådd taggmakrill
3:e rätten: traditionell algarviansk hjärtmussla i majsgröt
4:e rätten: Rostad fläskfilé med vitlök, persilja, olivolja och citron
5:e rätten: räkor i brödgröt
6:e rätten: mini dom rodrigo (traditionell dessert från Algarve - “änglahår”. En delikat och söt dessert med ägg, kanel och mandel)
AllGarbe: traditionell gastronomi med sitt ursprung i havet, är mötesplatsen för fisk- och skaldjursälskare.
En gång kallad Algarbe Alandalus (Gharb al-Ândalus), vilket motsvarar den västra delen av det moriska Andalusien. Detta var ursprunget till namnet Algarve, med djupa likheter i det arabiska arkitektoniska arvet, språkligt och konstnärligt.
Det är den här regionens historia, seder och själ som vi bevarar i vårt namn och på våra väggar som är täckta med traditionella blå kakelpaneler som för tankarna till storheten hos “folket i vårt land” - Portimão.