Ankomst till husbåtskontoret kl. 11.45 (se Avgångsort för mer information). Efter incheckningen kommer en motorbåt att transportera dig ombord på husbåten runt kl. 12.00. Kryssa långsamt genom bakvattnen och byområdena för att förundras över den frodiga vegetationen, risfälten, kokospalmer och mer. Det kommer att finnas 3 anställda som tar hand om dig och ser till att din upplevelse blir så avslappnad och tillfredsställande som du kan önska dig. Njut av din lunch med Keralansk mat som inkluderar ris, grönsaksrätter, fisk, kyckling - allt nylagat på husbåten. Eftersom vi kryssar försiktigt kommer turen att avslutas ungefär kl. 16.00-16.30.
Här kan du njuta av pittoreska vyer över risfält, kokospalmer och frodig vegetation. Njut sedan av en utsökt lunch med grönsaker, fisk och kyckling på Kerala-vis
Utforska Keralas pittoreska vattenvägar på en traditionell husbåt
Kryssa genom Österns Venedig för ett annat perspektiv på regionen Ät en autentisk lokal lunch med färska grönsaker, fisk och kyckling Upplev det frodiga tropiska landskapet med risfält och palmer
Upplev den så kallade “Venedig i öst”, AKA Kerala Backwaters, på en privat kryssning. Din chaufför hämtar dig i Kochi och kör dig till Alleppey, där du går ombord på ditt personliga fartyg. Du åker sedan ut på bakvattnet och passerar byar och naturområden medan din besättning ombord förbereder en inkluderad lunch. I slutet av kryssningen kör din chaufför dig tillbaka till ditt hotell i Kochi.