Upptäck den traditionella vinframställningsprocessen och Alsace-regionen på en familjeägd vingård med anor från 1778. Njut av en rundtur på vingården, som nu är i ekologisk produktion. Följ med din guide till källaren, som byggdes 1850, där du får upptäcka den traditionella alsaciska vinframställningsprocessen, från druvplockning till buteljering. Resultatet av denna process får du sedan smaka på under en provning av olika viner.
Efter rundturen kan du äta lunch i vår nya 100 % uppslukande restaurang. Smaka på specialiteter från Alsace från en meny som utformats speciellt för högtiden, inklusive en köttpaj (eller vegetarisk paj) och den exceptionella foie gras från Alsace. Till varje rätt serveras ett vin. Lounge-musik och bilder som projiceras på väggarna förflyttar dig till vår värld, där vin och turism är intimt förknippade med varandra…
Lokala ostar och efterrätter serveras efter huvudmåltiden och du har möjlighet att köpa vinflaskor som en souvenir från din tid i Alsace.
En liten flaska glögg och en bit pepparkaka från Alsace kommer också att ges till dig.