expedia

Amalfi: Mjölka korna, gör pasta, mozzarella och tiramisù!

Med Giovanni's cooking class
9.8 av 10
Enastående
Gratis avbokning
Priset är 885 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 3 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Tillbringa en dag i full natur!
  • Mjölka korna för hand!
  • Gör tagliatelle från grunden, enligt traditionella recept!
  • Gör mozzarellaost, med vår färskost!
  • Njut av en av de bästa utsikterna på Amalfikusten!

Aktivitetsplats

    • Positano
    • Positano, Campania, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

    • Via Radicosa, 42, 80051 Pianillo NA, Italy
    • Pianillo, Campania, Italy

Se tillgänglighet


Offentlig matlagningskurs
  • Aktivitetens längd är 3 timmar3 tim
    3 tim
  • Engelska
Starttid: 16.00
Prisuppgifter
884,63 kr x 1 vuxen884,63 kr

Totalt
Priset är 884,63 kr
Privat matlagningskurs
  • Aktivitetens längd är 3 timmar3 tim
    3 tim
  • Engelska
Starttid: 16.00
Prisuppgifter
1 556,51 kr x 1 vuxen1 556,51 kr

Totalt
Priset är 1 556,51 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårAmalfitansk kock
  • Detta ingårDetta ingår Matlagningskurs
  • Detta ingårDetta ingår Drycker
  • Detta ingårDetta ingår Farm-tur
  • Detta ingårDetta ingår Utrustning för matlagning
  • Detta ingårDetta ingår Lunch/middag
  • Detta ingår inteDetta ingår inteTransfer (taxi, buss, ...)

Bra att veta innan du bokar

  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Du välkomnas av Valentino och hans familj i den hundra år gamla bondgården, som de har tagit hand om i generationer. Du kommer att bli varmt välkomnad och bli en del av familjen!
Till att börja med kan du smaka på ett gott husvin eller andra drycker som du själv väljer.

Därefter går vi för att mjölka våra kor och tillsammans med Gigino kan du lära dig att mjölka dem för hand, en traditionell praxis som har överlämnats på denna plats i århundraden!

Tillbaka i gårdshuset börjar vi tillaga mozzarella med färskost från nymjölkade kor!
Vi kommer att förbereda en speciell typ av mozzarella, Fiordilatte, en av de bästa ostarna i världen! Den mest kända Fiordilatte är den i Agerola, och vi befinner oss faktiskt i Agerola, som också är Fiordilattes födelseort.

Vi kommer också att laga färsk pasta med hjälp av Nonna Marias recept som vi har fått i arv! Vi ska tillaga en av de godaste pastasorterna, tagliatelle.

Vi kommer att göra Tiramisù, med det traditionella italienska receptet! Du kommer att ha roligt när du upptäcker stegen för att göra en perfekt tårta!

Hela lektionen kommer att hållas på en av de vackraste platserna på Amalfikusten, ett stenkast från Castello Lauritano, ett gammalt slott i den maritima republiken Amalfi, med utsikt över Amalfi och dess omgivningar. Från denna panoramapunkt kan du njuta av ett av de mest förtrollande landskapen i världen!

Slutligen kommer ni alla att sitta vid bordet för att smaka på era delikatesser, tillagade för hand med ingredienser från gården vid km0! Du kommer att smaka riktig italiensk mat!

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Positano
    • Positano, Campania, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Via Radicosa, 42, 80051 Pianillo NA, Italy
    • Pianillo, Campania, Italy