Några minuter före din bokning hämtar vi dig från ditt boende.
Vår destination är den berömda Parrilla Don Julio i stadsdelen Palermo. Den här grillen är en ikon för Buenos Aires kök. Denna grill är internationellt erkänd för sitt högkvalitativa kött. Atmosfären är perfekt för speciella tillfällen och att besöka under din vistelse i Buenos Aires, eftersom det är en favorit bland turister.
Du kommer att serveras en meny med det bästa argentinska köttet och typiska tillbehör som kan hittas på grillen.
På menyn finns Cecina de steer och Libritos som förrätt. Cecina är torkat och lufttorkat nötkött, liknande beef jerky men med en mer koncentrerad smak.
Nästa rätt är Mollejas tillsammans med Cebollitas al rescoldo. Kråset är gyllenbrunt och krispigt på utsidan men mört på insidan, medan löken tillagas begravd i glöden och får en rökig och karamelliserad smak som perfekt kompletterar kråset.
Sedan kan du njuta av Ribeye steak, en mör och saftig bit av oxfilé, med grillade kronärtskockor. Avslutningsvis serverar vi vaniljglass och rostade jordgubbar. Du kan se menyn nedan.
För att komplettera denna upplevelse erbjuder vi ett parningsalternativ med ett urval av viner, grillens bästa vän.
När middagen är över tar vi dig tillbaka till ditt hotell.