Bean-to-Bar Chocolate Workshop i ChocoMuseo Ollantaytambo
Med ChocoMuseo SAC
5/5
5 av 5Gratis avbokning
Allmänt
Översikt
Aktivitetsplats
Mötesplats/plats för inlösen
Se tillgänglighet
Bean-to-Bar Chocolate Workshop i ChocoMuseo Ollantaytambo
Lär dig hur du gör din egen choklad på en 2-timmars verkstad på ChocoMuseo i ChocoMuseo Ollantaymbo, i den hemliga dalen. Detta är en hands-on aktivitet, från kakaoträdet till den färdiga produkten som passerar varje steg i hela chokladprocessen. Dessutom upptäcker kakaohistoria och orsakerna till att Peru är känt för sina fina choklad!
Prisuppgifter
267,53 kr x 1 vuxen267,53 kr
Totalt
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning
Vad ingår och vad ingår inte?
Bra att veta innan du bokar
- Lämplig för alla fysiska konditionsnivåer
- Observera att du kommer att kunna gå iväg med din choklad cirka 45 minuter efter slutet av workshopen
- Servicedjur tillåtna
- Kollektivtrafiksalternativ finns i närheten
- I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.
- Denna aktivitet tillhandahålls av en professionell näringsidkare (en part som agerar inom ramen för sin bransch, sin verksamhet eller sitt yrke).
Aktivitetsresplan
Plats
Aktivitetsplats
Mötesplats/plats för inlösen
De bästa erbjudandena på saker att göra
Upptäck världen med fantastiska erbjudanden på saker att göra i både när och fjärran. Utforska Ollantaytambo på ditt eget sätt genom någon av alla unika aktiviteter som finns på Expedia. Vare sig det är natur, kultur, mat eller äventyr du är ute efter har vi den perfekta aktiviteten för dig.
Populära upplevelser i Ollantaytambo
Med tanke på allt som finns att göra i Ollantaytambo kan det kännas svårt att bestämma sig. Expedia finns här för att du ska slippa krångla när du letar efter de bästa sevärdheterna, turerna och aktiviteterna i Ollantaytambo. Familjer, par och affärsresenärer kan alla hitta utmärkta aktiviteter i Ollantaytambo och få minnen för livet med hjälp av Expedia.