Fördjupa dig i chokladens värld under denna chokladworkshop på Belgian Chocolate Makers i Bryssel.
Kavla upp ärmarna och följ med en chokladmakare för att göra din egen chokladkaka, tryffel med mera. Njut av en varm choklad eller ett glas lemonad medan du arbetar.
Börja aktiviteten med ett varmt välkomnande från Elisabetta eller Patricia, din chokladmakarinstruktör för dagen. Hör om belgisk chokladvärld så att du kan ta hem en mängd hemligheter om chokladtillverkning.
Gör din alldeles egna personliga chokladkaka och några läckra mendicants och tryffel med originalchoklad från Haiti.
När du skapar, hör om rubinchoklad, en nyupptäckt kakaoböna som är 100 procent naturlig som skapar rosa chokladgodis.
Smaka på en riktig kakaoböna och en utsökt kakaolikör. Medan du arbetar kan du prova de 3 olika chokladen: Filippinerna (Mana), Kongo (Ituri) och den berömda rubinchokladen.
Under aktiviteten kan du njuta av en god kopp varm choklad under kalla dagar eller ett glas kallt vatten under varma dagar.
Innan du åker får du några broschyrer som beskriver hur kakaoproduktionen går till och du får 20 % rabatt i butiken.
I slutet av upplevelsen, packa ihop dina choklad och ta dem med dig hem för att dela med vänner och familj (eller behåll dina sötsaker för dig själv).
Detta är en underhållande workshop för att lära dig om vår kakao och belgisk choklad. Det är ingen klass att göra någon chokladböna till bar. Du kan inte bli chokladmaker på 1,5 timme… Att göra choklad av bönorna tar minst 2 dagar, ingenstans kommer du att lära dig hur man gör lite choklad av bönorna på några timmar.