Vietnamesisk mat är bland den bästa och mest hälsosamma maten i världen. Det är inte konstigt att det kommer många människor till Vietnam som vill lära sig att laga vietnamesisk mat.
Du kommer att välkomnas entusiastiskt av lokalbefolkningen, de kommer att leda dig till risfält för att rida på baksidan av din buffel. Sedan besöker vi bäckarna i kokosnötskogen med korgbåtar, du får lära dig att fiska krabbor och du får se de lokala roddarnas föreställningar med att ro korgbåtar. Njut av en hemlagad måltid i ett lokalt hus.
Buffelridning, korgbåt och matlagningskurs hjälper dig att dyka djupare in i det vietnamesiska köket, kulturen och livsstilen.
Meny: Nudelsoppa på nötkött, friterad vårrulle, Hoi An pannkaka (Banh Xeo) med fläskkött och räkor, grön papayasallad med fläskkött och räkor. Vegetariskt alternativ tillgängligt på begäran
Detaljer om resan *
- 8.45 AM/ 2.15 PM: upphämtning från ert hotell i centrala Hoi An
- Besök en färgglad marknad för att välja ingredienser.
- Utforska Cam Thanh Coconut Village
- Upplev buffelridning
- Rodd korgbåt genom dessa små och vackra kanaler
- Fånga krabba med spön och specialnät.
- 10.30/ 16.30: Laga 4 rätter. Gästerna kommer att njuta av det du lagat.
- 12.30 PM/ 6.30 PM: Rundresan avslutas, åter till hotellet