GOURMETMIDDAG:
Entress:
- Gravlax av rosa lax på cous cous fuktad i citrusfrukter med tomat, oliver och tapenalesås.
- Norra ¨humita¨ med kryddig sås.
- Bakade “empanadas criollas” fyllda med hackat kött.
- Rökt hjort, brieost med tomatmarmelad och mesclum av gröna blad.
- Bläckfiskcarpaccio med hemgjord majonnäs, olivolja och paprika.
- med grönsallad.
Huvudrätt:
- Angusstek (Bife de Chorizo) med rostipotatis och grön bukett.
- Bräserat fläskkött (långkok) med cointreausås och grillade grönsaker.
- Fläskmedaljong med grillade grönsaker, karamelliserad lök, sauterade körsbärstomater och malbecreduktion.
- Rosa lax med grönsaker och ingefära sauterade i sin sås och confit av körsbärstomater.
- Ravioli med pumpa, blåmögelost och nötter och spenat med en sås av grönsaker och färska oliver.
Desserter:
- Chokladmousse med bär.
- Pavlova med vispgrädde och bär.
- ¨Tocinillo del cielo¨ med sockerrörshonung och grädde.
- Camembertost tillsammans med fikon i sirap, apelsinmarmelad och morötter med kastanjer, rostade mandlar och sockerrörshonung.
Drycker:
- Saint Felicien Malbec vin.
- Saint Felicien Cabernet Sauvignon vin.
- Saint Felicien Sauvignon Blanc vin.
- Saint Felicien Nature mousserande vin.
- Mineralvatten.
- Läskedrycker.
- Öl.
TANGO SHOW:
Med en serie på 350 särskilt utvalda fotografier på väggarna, en scenlåda där man någon gång under dagen kan höra en levande stor bandoneon och en måttfull och elegant inredning kommer den att återskapa atmosfären och miljön från 1900-talet för besökarna.
PRIVAT TRANSFER:
Du kan välja privat bil upp till 4 personer (minst 2 personer).