GOURMETMIDDAG:
Entress:
- Gravlax av rosa lax på couscous fuktad i citrusfrukter med tomat, oliver och tapenalesås.
- Norra ¨humita¨ med kryddig soppa.
- Bakade ¨empanadas criollas¨ fyllda med hackat kött.
Huvudrätt:
- Angusstek (Bife de Chorizo) med rostipotatis och grön bukett.
- Bräserat fläskkött (långkok) med cointreausås och grillade grönsaker.
- Patagonisk öring med dillsmör och quinoasallad.
- Ravioli med pumpa, blåmögelost och nötter och spenat med en sås av grönsaker och färska oliver.
Desserter:
- Chokladmousse med bär.
- Pavlova med vispgrädde och bär.
- Tocinillo del cielo¨ med sockerrörshonung och grädde.
Drycker:
- Viner från Bodegas Esmeralda.
- Vendimiario Rött vin.
- Vendimiario Vitt vin.
- Mineralvatten.
- Läskedrycker.
- Öl.
TANGO SHOW:
Med en serie på 350 särskilt utvalda fotografier på väggarna, en scenlåda där man någon gång under dagen kan höra en levande stor bandoneon och en måttfull och elegant inredning kommer den att återskapa atmosfären och miljön från 1900-talet för besökarna.
PRIVAT TRANSFER
Du kan välja privat bil upp till 4 personer (minst 2 personer).