19.00-19.45: Vi börjar kvällen med att hämta er från ert hotell (om ni valt detta alternativ) i vår bekväma minibuss, och sedan åker vi till en av de mest symboliska platserna i centrala Buenos Aires: Guemes-galleriet. Den europeiska arkitektoniska prägeln från slutet av 1800-talet, med sin tydliga jugendstil, är bevarad än idag och fängslar alla besökare.
20.30: När du sätter dig till bords för att äta middag kommer du att få välja mellan en mängd argentinska och internationella rätter från menyn. Du och din grupp kommer att ha ett eget bord för att ge er lite intimitet där ni kan njuta av denna trerätters måltid och naturligtvis lite vin (valfritt). Alla drycker ingår. Från nötkött och kyckling till pasta och sallad, du kommer att kunna prova några av Argentinas mest kända delikatesser (En del av menyn listas nedan).
22:00 På kvällen: Efter middagen sätter vi igång med showen! Den otroliga precisionen och passionen hos dansarna och andra artister är anmärkningsvärd, och genom detta lär du dig historien om tangon.
11:30: Showen slutar ca 11:30 och vi kör er sedan tillbaka till ert hotell (om ni valt detta alternativ) för att avsluta denna spektakulära kväll.
Starters
- Argentinska empanadas med kött, skinka och mozzarella
- Grillad kyckling i tärningar, gröna blad, brödkrutonger, knaperstekt bacon, parmesanstrimlor och caesardressing.
- Ekologisk rökt pumpasoppa med konfiterad päronkräm, italienska parmesanstrimlor, focaccia och ciboulette.
Huvudrätter
- Angusstek med rustik potatis och två klassiska argentinska såser: chimichurry och criolla.
- Hemgjord bakad lasagne med ricotta och spenat, parmesangratäng, filetosås och lite grädde.
- Kyckling pamplona med tunna skivor knaperstekt bacon, fylld med olika nötter, traditionell mar del plata-ost, grillade grönsaker, polenta och pumpasufflé i mjuk purjolökssås.
- Peruansk quinoa tabule på majskorg, grillade grönsaker, krispiga linser, pickles av lila lök och fänkålssås (veganskt alternativ).
- Säsongens fisk med grillade grönsaker, bouchonpotatis och sesamparfym.
Desserter
- Mascarponeparfait med dulce de leche-sås, krispig choklad och nötter.
- Panna cotta med vit choklad, hjärta av passionsfrukt och röda patagoniska frukter
- Chokladmousse i marquise- och apelsinpuddingbotten med glass
Drycker: Rött eller vitt vin (en halv flaska per person) Mineralvatten Läsk Öl Kaffe