Det finns inget bättre sätt att lära känna ett land än genom dess mat. På denna spännande 3-timmars matlagningskurs besöker du en lokal marknad för att upptäcka utbudet av ingredienser som finns i Peru, och sedan återvänder du till köket för att laga en 3-rätters måltid.
Peru har ett avundsvärt rykte när det gäller matlagning och du kommer att vara i sällskap med en expertinstruktör när du lär dig att förbereda en av 3 menyer.
Varje måltid består av en förrätt, huvudrätt och dessert samt en tillhörande cocktail.
Meny 1 innehåller Pisco sour eller fruktjuice, potatis med Huancaína-sås, typiskt ris med kyckling och chokladfondue.
På meny 2 får du lära dig att göra en Pisco sour eller fruktjuice, laga majssoppa, saltad biff med pommes frites och en chokladfondue.
Meny 3 innehåller soltero de habas, aji de gallina med ris och chokladfondue - och naturligtvis en Pisco sour eller fruktjuice!
Efter allt hårt arbete som du har lagt ner på dina peruanska mästerverk kan du sätta dig ner och njuta av maten i en avslappnad och vänlig miljö.