Fördjupa dig i det bästa av det kroatiska köket med en traditionell matlagningskurs på en bondgård i Konavle-dalen nära Dubrovnik.
Du hämtas på ditt hotell i Dubrovnik och åker till en autentisk bondgård i sten på Konavles landsbygd där du träffar din kock och börjar din matlagningskurs.
Efter en snabb genomgång av dagens handlingsplan kan du njuta av en teoretisk introduktion till kroatiska rätter. Lär dig vilka ingredienser som är i säsong och hur du kombinerar ingredienser.
Gå sedan till köket och lyssna på när kocken steg för steg förklarar hur du tillagar din måltid. Börja med att baka och knåda ditt eget hembakade bröd. Medan brödet jäser kan du gå till trädgården för att plocka de nödvändiga ingredienserna och samla färska ägg. Om du vill kan du även prova på att mjölka en get.
Efteråt återvänder du till köket där din värd lär dig hur man gör goda traditionella recept som grillspett på lagerpinnar.
Avsluta lektionen med att njuta av belöningen för dina ansträngningar under lunchen. Skölj ner din måltid med lokala viner.