Vietnamesisk mat är bland de bästa och mest hälsosamma köken i världen. Inte undra på att så många människor kommer till Vietnam för att lära sig laga vietnamesisk mat.
Denna Eco Cooking Class i Hoi An kommer att vara ett bra sätt för dig att inte bara lära dig att göra några kända vietnamesiska rätter, men du kommer också att ha chansen att uppleva olika aktiviteter i kokosnöt djungeln i Hoi An. Paddla korgbåtar och se människor fånga fisk med traditionella metoder.
På denna Hoi An Eco Cooking Class kommer du att färdas genom djungeln med vattenkokosnötter på korgbåtar. Efteråt kommer ni att laga mat i ett landsbygdsområde i Hoi Ans gamla stad. Om ni reser i stora grupper är denna matlagningskurs ett perfekt val.
Detta är vår meny: Färska vårrullar, nudelsoppa på nötkött, friterade nudlar med skaldjur och Banh Xeo
Vegetariska alternativ tillgängliga på begäran
Aktiviteter: Markeringsrundtur, båttur, korgbåtsridning, rispapperstillverkning och matlagningskurs
Program för korgbåtsridning, kryssningstur, tillverkning av rispapper och matlagningskurs
- 8.00 - 8.30/ 13.30 - 14.00 Upphämtning på ditt hotell i Hoi An
- 8.30/ 14.00 Gå till marknaden med vår kock
- 9.00 PÅ MORGONEN/ 14.30 PÅ EFTERMIDDAGEN: Transfer till byn Cam Thanh med båt
- 9.30 AM/ 3.00 PM: Genom att ro korgbåten genom den här lilla och vackra kanalen kommer gästerna in i vattenkokospalmskogen och ser hur dessa kokospalmer växer tillsammans.
- 10.00 AM/ 3.30 PM: Efter ekoturen kommer gästerna att stanna på restaurangen
- Gör din egen rismjölk till pannkakorna
- Tillverkning av rispapper för färska vårrullar
- 10.30-16.30: hur man lagar mat och värdefull information om vietnamesisk matlagningsstil.
Gästerna kommer att njuta av det du lagat. Ta en paus och kom tillbaka med souvenirer.
- 1.00 PM/ 6.00 PM: Turen avslutas, avresa till hotellet