ÄR DU REDO FÖR EN UNIK PASTAKURS?
Följ med kocken Riccardo och hans team på en autentisk matlagningskurs där du får lära dig hur man gör färsk pasta från grunden med berömda italienska såser. När du träffar Riccardo i hans mormors hus välkomnar han dig för att visa dig hur man gör pasta. Det finns en maximal kapacitet på 8 personer per klass för att säkerställa aktivt deltagande och högre kvalitet för klassdeltagarna.
Genom att boka klassen kommer du att kunna lära dig:
- hur man gör pastadegen
- fylld pasta (t.ex. ravioli, tortellini, agnolotti, cappelletti m.m.)
- lång pasta (fettuccine, spagetti, tagliolini)
- hur man gör en pastafyllning
- hur man gör såser
Allt kommer att åtföljas av utmärkt ekologiskt vin.
Efter denna kurs kommer du att kunna laga färsk pasta!
Riccardo kommer att förse dig med endast de färskaste ingredienserna, lokala ingredienser från små producenter när det finns tillgängligt, för att visa dig hur man gör berömda pastasåser. Riccardo är en romersk kock och hans främsta såser är Amatriciana och Carbonara. Det finns dock en särskild meny för alla vegetariska gäster med såser som Cacio e Pepe (en annan romersk klassiker), Arrabbiata, Pesto med mera.
Så vad väntar du på? Gå med i klassen och lär dig hur man gör pasta med lokala kockar!
Om du tittar i kalendern och inte hittar något datum eller någon tid, vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@riccardocookingclass.com