Res till en traditionell ekologisk mykonisk gård från ditt boende på Mykonos. Ankomst strax efter kl. 8.00. Du välkomnas av din värd som kommer att ge dig en traditionell behandling.
Skapa gott mykoniskt bröd med hjälp av din värd. Fokusera på att behärska grunderna och de traditionella teknikerna när du övar på att baka bröd i din vedugn. Få instruktioner från en begåvad och exceptionellt passionerad bagare.
Börja med att knåda degen, en process som tar 1 timme. När du är klar får degen vila i ca 45 minuter. Ta en rundtur på gården medan du väntar. Forma brödet i 1,5 timme och grädda det i ytterligare 45 minuter.
Smaka på ditt nybakade bröd och njut av frukterna av ditt arbete. Lär dig mer om den mykoniska kulturen, historien om öns jordbruk, dess boskap och dess grödor. Brunch tillagas av lokala produkter med färska ingredienser. Återvänd till hotellet kl. 13.00.