expedia

Från Parma: Parmesan, parmaskinka och balsamvinäger

Med Food Valley Travel & Leisure
9.8 av 10
Enastående
Gratis avbokning
Priset är 2 206 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 7 tim 30 min
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Besök familjeägda producenter av Parmigiano-Reggiano, balsamvinäger och parmaskinka
  • Gå på guidade turer till produktionsanläggningarna med en reseledare
  • Prova ost och vinäger med inkluderade provsmakningar
  • En avsmakningslunch med lokalt vin ingår hos skinkproducenten

Aktivitetsplats

    • Parma
    • Parma, Provincia di Parma, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

    • Viale Paolo Toschi, 2, 43121 Parma PR, Italia | • Meet just outside Parcheggio Toschi, in front of Caffetteria Toschi. There is parking available. • If you take the train to Parma, take the main exit from the station to Viale Paolo Borsellino and walk for about 10 - 12 minutes.
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Se tillgänglighet


Från Parma: Parmesan, parmaskinka och balsamvinäger
  • Aktivitetens längd är 7 timmar och 30 minuter7 tim 30 min
    7 tim 30 min
  • Engelska
Starttid: 09.30
Prisuppgifter
2 205,59 kr x 1 vuxen2 205,59 kr

Totalt
Priset är 2 205,59 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårTransport
  • Detta ingårDetta ingår Guide
  • Detta ingårDetta ingår Inträdesbiljetter till alla fabriker
  • Detta ingårDetta ingår Provsmakning av ost, parmaskinka och balsamvinäger
  • Detta ingårDetta ingår Lätt lunch

Bra att veta innan du bokar

  • Ej tillåtet: Öppna skor, Husdjur
  • Inte lämplig för: Personer med nedsatt rörelseförmåga
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Lär känna de utsökta produkterna från Parma på denna guidade halvdagstur. Se hur de gör Parmigiano Reggiano, upptäck den vackra landsbygden i Parma och lär dig hemligheterna bakom balsamvinäger.
Vi lämnar Parma på morgonen och beger oss mot högländerna. Stanna till vid ett mejeri som tillverkar Parmigiano Reggiano-ost och följ med din guide på en rundtur. Lär dig varje steg i den naturliga process som leder fram till “födelsen” av kungen av alla ostar.
Gå in i de imponerande lagringsutrymmena och omringas av 5000 Parmigiano Reggiano-osthjul innan du smakar ost med olika åldrar och lär dig hur den förbättras med tiden.
Återvänd till bussen och åk genom det vackra Parma-landskapet. Gå in i en fabrik för parmaskinka och följ den prestigefyllda skinkans resa, från noggrant urval av kött till noggrann mognadslagring. Smaka på den unika sötman hos parmaskinka och andra lokala kallskurna produkter.
Stanna sedan till på en mysig trattoria och prova det bästa från Parmas kök. Ät läckra förrätter, tortelli d'erbetta (hemlagad pasta fylld med ricottaost och spenat) och en säsongsbetonad dessert tillsammans med ett glas Lambrusco, vatten och kaffe.
Avsluta resan med ett besök i en 300 år gammal herrgård som är tillägnad balsamvinäger. Lyssna på berättelsen om en familj som anser att vinäger är den mest värdefulla gåvan i livet och beundra fat fyllda med svart guld som lagrats i upp till 25 år.
Smaka på balsamvinäger av olika ålder och upptäck ovanliga recept innan du återvänder till Parma.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Parma
    • Parma, Provincia di Parma, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Viale Paolo Toschi, 2, 43121 Parma PR, Italia | • Meet just outside Parcheggio Toschi, in front of Caffetteria Toschi. There is parking available. • If you take the train to Parma, take the main exit from the station to Viale Paolo Borsellino and walk for about 10 - 12 minutes.
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy