expedia
From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 2 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 23 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 15 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience
Picture 1 for Activity From Sorrento & Naples: Cortecorbo Wine & Cooking Experience

Från Sorrento & Neapel: Vin- och matlagningsupplevelse i Cortecorbo

Med Cortecorbo wines
5 av 5
Gratis avbokning
Priset är 2 249 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 8 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Upphämtning från utvalda hotell
Översikt
  • Rundtur på Cortecorbos vingårdar och Cantina under ledning av vinmakaren
  • Pizza matlagningskurs med en italiensk dam
  • Vinprovning och lunch på landsbygden med en sommelier

Aktivitetsplats

    • Naples
    • Naples, Campania, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

    • Montemarano, Campania, Italy

Se tillgänglighet


Från Neapel & Salerno: Vin- och matlagningsupplevelse i Cortecorbo
  • Aktivitetens längd är 8 timmar8 tim8 tim
  • Engelska
Språkval: Engelska
Starttid: 09.30
Prisuppgifter
2 249,45 kr x 1 vuxen2 249,45 kr

Totalt
Priset är 2 249,45 kr
Från Sorrento: Cortecorbo vin- och matlagningsupplevelse
  • Aktivitetens längd är 8 timmar8 tim8 tim
  • Engelska
Språkval: Engelska
Starttid: 09.30
Prisuppgifter
2 814,64 kr x 1 vuxen2 814,64 kr

Totalt
Priset är 2 814,64 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårGuidad tur på vingårdar och cantina
  • Detta ingårDetta ingår Hämtning och avlämning på hotell
  • Detta ingårDetta ingår Lunch
  • Detta ingårDetta ingår Matlagningskurs
  • Detta ingårDetta ingår vinprovning
  • Detta ingårDetta ingår Caffè e/o tè

Bra att veta innan du bokar

  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Upptäck de fantastiska vinerna från CorteCorbo medan du vandrar genom de underbara vingårdarna och kantinen med vägledning av en riktig irpinsk vinmakare (Guidad tur till Cortecorbo vingårdar och kantina). Du får höra om ursprunget till alla irpinska viner, men också historien om ett litet familjevinföretag med en lång tradition.

Den andra delen av din resa kommer att vara en matlagningskurs. Du kan lära dig hur man gör och tillagar pizza i en gammal vedugn eller hur man tillagar handgjord pasta som Ravioli. Att lära sig samtidigt som man har roligt är obligatoriskt.
Koppla av med en typisk lång lantlig lunch och vinprovning, samtidigt som du provar sex olika sorters vin från Cortecorbo vingård. Du kommer att få lära dig mer om Taurasi docg, vindiamanten i söder.

Oavsett vilket kommer du att njuta av en måltid där lokala rätter väljs ut för att hylla egenskaperna hos våra vackra viner.
Gästfrihet, unika produkter och glädje är de ingredienser som krävs för att erbjuda en oförglömlig upplevelse…..
Kom för att dela viner, natur och berättelser med rätt personer….

1) Guidad tur på Cortecorbos vingårdar: vi erbjuder en sensorisk och historisk fördjupning för att hjälpa till att uppleva det forntida ursprunget till Irpinian-viner, Taurasi docg (det viktigaste röda vinet i södra Italien) och historien om familjen Cortecorbo.
2) Guidad tur i Cantina: upptäck hur vin görs genom att lyssna på en riktig vinmakare i en suggestiv atmosfär. Du kan också smaka på de olika vinskördarna för att förstå effekterna av de olika åldrande träfaten.
3) Matlagningskurs: lär dig hur man gör pizza och “Maccaronara” (typisk irpinsk handgjord pasta). Samtidigt som du har roligt kan du lära dig den urgamla konsten att göra handgjord pasta och pizza. Pizza tillagas i en vedugn för att smaka på resultatet av matlagningskursen.
4) Vinprovning och lunch på landsbygden: De viktigaste irpinska vinerna från vingården Cortecorbo kommer att provas under lunchen: Tre röda viner (Taurasi docg 2016, Aglianico doc 2017, Campi Taurasini doc 2016). Tre vita viner (Fiano di Avellino docg 2020, Greco di Tufo docg 2020, Coda di volpe doc 2019).

Antipasto

Irpinska ostar, bruschetta, salami och kastanjer: rätt med kastanjesoppa/ tre olika sorters ostar (provolone dop, pecorino)/ handgjord salami/ bruschetta med tomater och grön paprika. Pizzan som skapas under matlagningskursen tillagas live i vedugnen

Portata principale:

Ravioli med pumpakräm: Handgjord ravioli med pumpakräm gjord på ekologiska grönsaker odlade av en lokal bonde med riven kryddad pecorino bagnolese

Maccaronara al Ragù: Handgjord lång pasta med tomatsås gjord på lokalt kött och tomater.

Straccetti di Vitello: Kalvfärs med körsbärstomater, ruccola, parmigiano reggiano och balsamvinägerkräm.

Efterrätt: Tiramisù

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Naples
    • Naples, Campania, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Montemarano, Campania, Italy