Få en exklusiv inblick bakom kulisserna hos fem lokala mat- och/eller dryckesproducenter med provsmakning på varje enskild plats. Turen inkluderar en koppning och rostning av kaffebönor på ett lokalt kafferosteri där du får följa kaffebönans liv från ursprung till kopp.
Nästa stopp är mejeri- och ostfabriken Zany Zeus där du kan prova en rad olika ostar, yoghurtar och ekologisk glass, inklusive en rökt yoghurt - den första “yoghurten” av sitt slag som finns i Nya Zeeland. Ditt nästa möte tar dig till en liten bit av Parma, Italien i Nya Zeeland när du är gäst på La Bella Italia och din värd Antonio Cacace. Här kan du prova en nylagad italiensk klassiker som varierar varje dag! Vegetariska alternativ finns tillgängliga.
Nästa stopp är för den söta tanden när du besöker den bosatta chokladtillverkaren för en provsmakning och lektion i chokladtillverkning! Genom att använda franska och europeiskt inspirerade recept, och sedan anpassa dem till lokala produkter från Nya Zeeland, blandar chocolatiern in premiumchoklad som den världsberömda Valrhona Couverture Chocolate för att tillverka choklad som du kommer att älska. Slutligen kan du släcka törsten på ett lokalt hantverksbryggeri för en provsmakning av hantverksöl.