expedia
French Baking Experience near the Eiffel Tower
French Baking Experience near the Eiffel Tower
French Baking Experience near the Eiffel Tower
French Baking Experience near the Eiffel Tower
French Baking Experience near the Eiffel Tower

Fransk bakupplevelse nära Eiffeltornet

Med ExperienceFirst
Gratis avbokning
Priset är 1 074 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 2 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Lär dig konsten att baka bröd på plats av en expert
  • Tillverka dina egna franska bakverk med traditionella tekniker
  • Hör berättelserna och historierna bakom ikoniska franska godsaker
  • Njut av sällskapet av andra bagare när ni arbetar tillsammans
  • Smaka på en mängd olika söta och salta franska smaker

Aktivitetsplats

  • Passy
    • 16th arrondissement
    • Paris, Île-de-France, France

Mötesplats/plats för inlösen

  • Au Pain de Manon
    • 31 Rue de l'Annonciation
    • 75016, Paris, Île-de-France, France

Se tillgänglighet


Fransk bakupplevelse nära Eiffeltornet
  • Aktivitetens längd är 2 timmar2 tim2 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck
Språkval: Engelska
Prisuppgifter
1 073,86 kr x 1 vuxen1 073,86 kr

Totalt
Priset är 1 073,86 kr
till ons 5 juni
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårRundtur med expertguide
  • Detta ingårDetta ingårMellanmål
  • Detta ingårDetta ingårPraktisk lektion i bakning
  • Detta ingår inteDetta ingår inteDricks

Bra att veta innan du bokar

  • Barn under 5 år är gratis, men observera att de inte kommer att kunna delta i den praktiska bakningen på grund av säkerhetsskäl.
  • Denna upplevelse är inte tillgänglig för rullstolsburna.
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

På bara två timmar får du lära dig autentiska franska bakningstekniker av en bagarexpert. På Au Pain de Manon, ett traditionellt bageri i Paris, får du praktisk erfarenhet av att förbereda bröd- och croissantdeg, lära dig fascinerande fakta om ikoniska franska bakverk och få kunskapen att skilja en baguette från en annan.

Du får även lära dig skillnaden mellan brödmjöl, jäst och surdeg, hur man laminerar deg och tekniker för att forma baguetter. Och naturligtvis blir det provsmakningar längs vägen för att förstå hur smaken påverkar det du skapar.

Om du aldrig trodde att du skulle kunna baka ditt eget bröd eller puffa upp croissantdeg ordentligt, förbered dig på att bli förvånad över vad du lär dig!

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESPassy
    • 16th arrondissement
    • Paris, Île-de-France, France

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLEAu Pain de Manon
    • 31 Rue de l'Annonciation
    • 75016, Paris, Île-de-France, France