expedia
French Baking Experience near the Eiffel Tower
Paris Baking Insider Experience near Eiffel Tower
French Baking Experience near the Eiffel Tower
Paris Baking Insider Experience near Eiffel Tower
French Baking Experience near the Eiffel Tower

Paris Baking Insider Experience nära Eiffeltornet

Med ExperienceFirst
Gratis avbokning
Priset är 1 056 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 2 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Lär dig konsten att baka bröd på plats i ett bageri i Paris
  • Tillverka dina egna franska bakverk med traditionella tekniker
  • Hör berättelserna och historierna bakom ikoniska franska godsaker
  • Få personlig vägledning av en fransk bagare (max 8 gäster)
  • Smaka på en mängd olika söta och salta franska smaker

Aktivitetsplats

  • Passy
    • 16th arrondissement
    • Paris, Île-de-France, France

Mötesplats/plats för inlösen

  • Aux Pains de Manon
    • 31 Rue de l'Annonciation
    • 75016, Paris, Île-de-France, France

Se tillgänglighet


Fransk bakupplevelse nära Eiffeltornet
  • Aktivitetens längd är 2 timmar2 tim
    2 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck
Språkval: Engelska
Starttid: 14.00
Prisuppgifter
1 055,92 kr x 1 vuxen1 055,92 kr

Totalt
Priset är 1 055,92 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårRundtur med expertguide
  • Detta ingårDetta ingårSnacks
  • Detta ingårDetta ingårPraktisk lektion i bakning
  • Detta ingår inteDetta ingår inteGratifikationer

Bra att veta innan du bokar

  • Barn under 5 år är gratis, men observera att de inte kommer att kunna delta i den praktiska bakningen på grund av säkerhetsskäl.
  • Denna upplevelse är inte tillgänglig för rullstolsburna.
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Lär dig autentiska franska baktekniker av en expertbagare under denna insiderupplevelse för små grupper (max 8 gäster). Du får praktisk erfarenhet av att förbereda bröd- och croissantdeg, lära dig fascinerande fakta om ikoniska franska bakverk och få kunskapen att skilja en baguette från en annan.

Du får även lära dig skillnaden mellan brödmjöl, jäst och surdeg, hur man laminerar deg och tekniker för att forma baguetter. Och naturligtvis blir det provsmakningar längs vägen för att förstå hur smaken påverkar det du skapar.

Trodde aldrig att du kunde göra ditt eget bröd eller ordentligt puffa croissantdeg - förbered dig på att bli förvånad över vad du lär dig!

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESPassy
    • 16th arrondissement
    • Paris, Île-de-France, France

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLEAux Pains de Manon
    • 31 Rue de l'Annonciation
    • 75016, Paris, Île-de-France, France