expedia

Gastronomisk halvdagstur med Parmigiano Reggiano och parmaskinka

Med My Tour - My Rent srl
7,6 av 10
Gratis avbokning
Priset är 849 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 5 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Upphämtning från utvalda hotell
  • Flera språk
Översikt
  • Upptäck hemligheterna bakom Parmas mest traditionella produkter
  • Besök fabriken för Parmigiano Reggiano
  • Se saltningsmaskinen och kylcellerna
  • Smaka på typiska produkter från området
  • Ta reda på mer med vår guide om Parmas gastronomi

Aktivitetsplats

  • Parma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • NH Hotels
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy

Flera mötesplatser/platser för inlösen tillgängliga. Se platsinformation för den kompletta listan.

Se tillgänglighet


Gastronomisk halvdagstur med Parmigiano-Reggiano och parmaskinka
  • Aktivitetens längd är 5 timmar5 tim
    5 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck
Starttid: 08.30
Prisuppgifter
849,39 kr x 1 vuxen849,39 kr

Totalt
Priset är 849,39 kr
till tis 15 juli
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårUpphämtning och avlämning i Parma
  • Detta ingårDetta ingårBesök på Parmigiano-fabriken
  • Detta ingårDetta ingårBesök på Parma Ham-fabriken
  • Detta ingårDetta ingårParmigiano Reggiano, parmaskinka och vinprovning
  • Detta ingår inteDetta ingår inteDricks

Bra att veta innan du bokar

  • Observera att starttiden för upphämtningen från mötesplatsen kan variera beroende på lokaltrafiken
  • Gratis för barn som ännu inte fyllt 15 år
  • Denna tur kräver minst 2 vuxna deltagare
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Upptäck hemligheterna bakom Parmas mest traditionella produkter på denna halvdagstur med liten grupp. Först ska du besöka Parmigiano Reggiano-fabriken. Efter att guiden har gett en kort introduktion till Parmigiano Reggianos historiska bakgrund börjar vi vårt besök i den lokala “casello”. Här kokas mjölken inuti “caldere” och Parmigiano Reggiano kommer ut. Du får möjlighet att besöka saltlagringsrummet och mognadsrummet där det är möjligt att “slå” osten som experterna på Parmigiano Reggiano Consortium gör. I slutet av besöket erbjuds en provsmakning av tre olika åldringar av Parmigiano Reggiano med lokalt rött vin och andra typiska parmesanprodukter.Sedan åker vi till Parmaskinkfabriken. Guiden introducerar turen och berättar kort om historien och besöker det “kalla stadiet”, där det färska köttet bearbetas. Här väljs bara det bästa köttet ut för att bearbetas till “Prosciutto di Parma” Du kan se saltningsmaskinen och kylcellerna. Därefter går vi genom kryddningsrummen där du känner den typiska skinkdoften, och med “spillatura”-systemet märks de med den berömda “Corona di Parma”. Besöket avslutas med en provsmakning av parmaskinka och Malvasia, ett typiskt vin från detta område.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESParma
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE NH Hotels
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLEConsorzio del Prosciutto di Parma
    • 1 Largo Piero Calamandrei
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLEParcheggio Est
    • Parcheggio Est
    • 43123, Parma, Emilia-Romagna, Italy
  • PEOPLEPEOPLEMercure Parma Centro Stendhal
    • 3 Via Giambattista Bodoni
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy