På halvdagsturen “Hoi An Cooking class half day tour” får du utforska den kulinariska kulturen i Hoi An, lära dig att laga och förbereda traditionell vietnamesisk mat med en expertkock och besöka en lokal marknad för att upptäcka mer om de lokala råvarorna.
Vår reseledare tar emot dig på hotellet och tar dig till den färgglada Hoi-An-marknaden där du får uppleva den livliga och färgstarka atmosfären och försöka vara en riktig marknadsbesökare. Du får en chans att träffa de lokala handlarna och köpa ingredienser som du kan använda i vår matlagningslektion. Guiden hjälper dig dessutom att hitta de bästa och färskaste materialen för klassen.
Därefter beger vi oss tillbaka till restaurangen för att påbörja lektionen under ledning av våra professionella kockar. De kommer att instruera dig i varje steg och när du är klar kan du njuta av den måltid som du själv har tillagat.
Diskarna består av:
Första kursen (välj 1):
- Färska vårrullar
- Stekta vårrullar
Andra kursen (välj 1):
- Mangosallad med färska räkor
- Papayasallad med färska räkor
Tredje kursen (välj 1):
- Bräserad kyckling med citrongräs och chili
- Stekt nötkött med cashewnötter
- Bräserad fisk i lergryta
Rätterna kommer också att serveras med:
- Rörstekt vattenspenat med vitlök
- Ångkokt ris
- Säsongsanpassad färsk frukt eller souvenir