expedia

Kagoshima: Soba-nudeltillverkning med lokala ingredienser

Med H.I.S. Co Ltd(TIC)
10 av 10
Enastående
Gratis avbokning
Priset är 311 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 1 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Lär dig hur man gör sobanudlar från grunden med en lokal guide
  • Njut av den fräscha doften och smaken av dina egna handgjorda sobanudlar
  • Få ett certifikat i slutet av matlagningskursen
  • Njut av de rika, väldoftande sobanudlarna gjorda på fullkorn och med lokala ingredienser
  • Välj mellan rustika tjocka nudlar och tunna nudlar för att passa dina önskemål

Aktivitetsplats

    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Mötesplats/plats för inlösen

    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan

Se tillgänglighet


Kagoshima Soba Nudeltillverkning med lokala ingredienser
  • Aktivitetens längd är 1 timme1 tim
    1 tim
  • Japanska
Språkval: Japanska
Starttid: 11.00
Prisuppgifter
310,53 kr x 1 vuxen310,53 kr

Totalt
Priset är 310,53 kr
till tors 13 nov.
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingår
    Upplevelse av att göra sobanudlar
  • Detta ingårDetta ingår
    Provsmakning av nygjorda sobanudlar
  • Detta ingårDetta ingår
    Intyg om avslutad utbildning
  • Detta ingår inteDetta ingår inte
    Transport till/från aktivitetsplatsen
  • Detta ingår inteDetta ingår inte
    Personliga utgifter

Bra att veta innan du bokar

  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Lär dig hur man gör traditionella japanska sobanudlar i Chiran, Kagoshima. Gör och smaka på dina egna sobanudlar med lokala ingredienser.

Lär dig processen att göra soba från grunden. Sikta, blanda med vatten, knåda degen, forma degen, platta ut degen, rulla degen, vik och hacka och slutligen laga mat.

I slutet får du ett intyg på att du har slutfört kursen.

Var mycket försiktig med allt från stenmalning till kokning. Det som lockar med soba är att den är “nymald”, “nygjord” och “nykokt”. Bovetemjölet som används den här dagen mals varje morgon i stenkvarnen på Sanryokan Handmade Soba Dojo.

Stenkvarnen roterar långsamt i en takt av 20 varv per minut så att värmen överförs till bovetekärnorna och aromen inte försvinner. Denna omsorg om detaljerna är hemligheten bakom den rika, väldoftande fullkornssoban.

Njut av två typer av soba: rustika tjocka nudlar och tunna nudlar. Vanligtvis serveras de smidiga tunna nudlarna kalla och de smakrika, sega tjocka nudlarna varma, men kunderna kan välja efter eget tycke och smak.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Kagoshima
    • Kagoshima, Kagoshima, Japan

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • 日本、〒897-0302 鹿児島県南九州市知覧町郡13714 | There is a windmill outside the soba dojo.
    • Minamikyushu, Kagoshima, Japan