expedia

Upplevelse av traditionell husmanskost i Venedig

Med Curioseety
6,8 av 10
Gratis avbokning
Priset är 282 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • Över 2 tim 30 min
  • Utskriven kupong
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • 3-timmars matlagningskurs i Venedig
  • Få massor av praktisk erfarenhet och användbara tips
  • Ät den måltid som du har skapat i slutet av lektionen
  • Gå in i det privata hemmet hos en passionerad venetiansk gourmet
  • Upplev en autentisk kulinarisk upplevelse på ön Giudecca

Aktivitetsplats

  • Meeting point at Giudecca
    • 158 Fondamenta Rio Croce
    • 30133, Venezia, Veneto, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • DINNER SESION 17:00
    • 158 Fondamenta Rio Croce
    • 30133, Venezia, Veneto, Italy

Flera mötesplatser/platser för inlösen tillgängliga. Se platsinformation för den kompletta listan.

Se tillgänglighet


Upplevelse av traditionell husmanskost i Venedig
  • Aktivitetens längd är 3 timmar3 tim
    3 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck

Mötesplats Middagsmöjlighet Fondamenta Rio Croce, 158, 30133 Venezia VE, Italien

Språkval: Engelska
Starttid: 17.00
Prisuppgifter
1 565,13 kr x 1 vuxen1 565,13 kr

Totalt
Priset är 1 565,13 kr
till sön 6 juli
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårGuidad matlagningskurs
  • Detta ingårDetta ingårVinprovning vid lunch eller middag

Bra att veta innan du bokar

  • Gratis för barn upp till 8 år i sällskap av en betalande vuxen.
  • Du måste ha fyllt 18 år och uppvisa giltig fotolegitimation för att få dricka alkohol.
  • Du behöver inte någon tidigare erfarenhet av matlagning.
  • Minst 2 personer krävs för att denna aktivitet ska kunna genomföras.
  • Maximal gruppstorlek är 8 personer.
  • Incheckning sker 15 minuter före den bokade turens starttid
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Fördjupa dig i hjärtat av den italienska kulinariska traditionen med en autentisk pastatillverkningskurs i Venedig. Under ledning av en passionerad lokal kock får du lära dig att tillverka olika typer av färsk pasta, inklusive fylld pasta, med hjälp av gammaldags tekniker som har gått i arv i generationer. Till varje pasta serveras två läckra säsongssåser, noga utvalda för att förstärka de rika smakerna i det italienska köket. Ingen italiensk måltid är komplett utan dessert! Du kommer också att tillaga Tiramisù, den ikoniska sötsaken som föddes här i Veneto-regionen. Den här desserten är en perfekt balans mellan kaffe, mascarpone och kakao och är en symbol för Italiens kärlek till enkla men utsökta smaker. Medan du lagar mat kan du njuta av Venedigs skönhet - en stad där historia, konst och gastronomi möts i en verkligt magisk miljö.

Mötesplatser LUNCHTIME:Guglie Water Bus Stop, 30121 Venezia VE, Italien ———————————————————-
TID FÖR MIDDAG: Fondamenta Rio Croce, 158, 30133 Venezia VE, Italien FÖR ATT KOMMA TILL GIUDECCA: ta vaporetton från San Marco, du kan ta linje nummer 2 eller 4.1 och sedan

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESMeeting point at Giudecca
    • 158 Fondamenta Rio Croce
    • 30133, Venezia, Veneto, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLEDINNER SESION 17:00
    • 158 Fondamenta Rio Croce
    • 30133, Venezia, Veneto, Italy
  • PEOPLEPEOPLELUNCH SESION 10:30 AM
    • Ponte delle Guglie
    • 30121, Venezia, Veneto, Italy