Behärska konsten att laga Bibimbap - Bibimbap är en av de mest välkända rätterna i det koreanska köket. Den består av en risskål toppad med säsongens grönsaker som tillagas, tillsammans med ett stekt ägg med solsidan upp. Du får lära dig att skapa en hälsosam, utsökt och näringsrik risskål.
Krydda till det med Jeyuk-bokkeum, en koreansk kryddig barbecue med fläskkött, är den mest populära rätten som våra kunder efterfrågar till kursen. Det är ett marinerat fläskkött som smaksätts med en speciell Gochujang-sås.
Ett kungligt kök: Japchae, olika grönsaker tillagas och blandas med glasnudlar för att skapa en härlig sallad. Denna icke-kryddstarka maträtt är en favorit i Korea!
Koreas nationalrätt: Bulgogi är Koreas nationalrätt och tillagas av tunt skivat nötkött av högsta kvalitet. Biffen marineras i en härlig blandning av sojasås, sesam och vitlök, vilket ger rika, smakrika smaker.
Missa inte detta tillfälle att utöka dina kulinariska färdigheter och uppleva de rika smakerna i det koreanska köket!