Denna 4 timmar långa vandringstur väcker liv i Malaysias tidigare och nuvarande kök.
I en metropol fylld av snabbmat och eleganta matställen kan man fortfarande njuta av de enkla njutningarna av mat från förr från olika traditioner och regioner runt om i landet. De första provsmakningarna äger rum i Kuala Lumpurs äldsta stadsdel kring Central Market, där samma restauranger och stånd har serverat hungriga lokalbor och besökare i generationer.
Därifrån går turen vidare till Jalan Masjid India, en livlig handelsgata full av snacks och gatuköksmat med en berusande doft av distinkt indiska kryddor. Sedan tar du dig med monorail till Kampung Baru, eller “den nya byn” på malajiska, som ursprungligen anlades av malajiska bönder på 1890-talet.
Handla på de lokala marknaderna som är fyllda med färska råvaror och passera historiska trähus längs lummiga gränder på vägen för att prova en mängd lokala delikatesser som har sina rötter i norra och östra delen av landet. Turen är ett utsökt sätt att upptäcka de människor, platser, traditioner och smaker som utgör Malaysia. Makan makan! Nu äter vi!