GOURMETMIDDAG:
Starters
- Capresse-sallad med prosciutto: Kanderade tomater, buffelmozzarella, bocconcini, basilikacoulis och prosciutto.
- Grillad aubergine: Med gurka, körsbärstomater, koriander, tahin, svarta oliver och balsamico.
- Hummus & miso: Med olika sallader, oliver och citron.
- Våra argentinska piroger “Empanadas”.
- Kryddigt handskuret kött: Bräserat lamm.
- Dagens soppa: Skorpigt bröd, hemlagad ricotta och parmesano.
- Grönsakssoppa: Med zucchini, morot, selleri, squash, pumpa, spenat, majs och krutonger.
Huvudrätter
- Traditionell ryggbiff 350grs: Klassisk argentinsk styckning med chimichurri- och criollasåser.
- Biff: Med köttfärssås.
- Panerad oxfilé.
- Milanesse.
- Rökt benfri fläsksida.
- Dagens fångst: Med potatismos, färsk spenat och kapris.
- Gnocchi Soufle au Gratin: Spenat och Ricotta Ravioli, Hemlagad Tagliatelle.
Desserter
- Hemlagad vaniljsås: Vaniljsås serveras med Dulce de Leche Jersey (argentinsk mjölkkaramell) och vispgrädde.
- Varm pannkaka: med Dulce de Leche (argentinsk mjölkkaramell) och glass.
- Glass Sundae: Grädde med björnbär, blåbär, Southern Red Berry och krossad maräng.
- Päron i Malbec: Kokta i Malbec-rödvin med vaniljglass.
Drycker
- Vin Malbec och Chardonnay.
- Läskedrycker.
- Vatten.
- Kaffe / Te.
TANGO & FOLKLORE SHOW
Juan D'Arienzos stora orkester och en kvintett. Två tangosångare, fem dansande par, musik från Altiplano och en folkloristisk balett med uppvisning av boleadoras. 32 artister på scenen.