expedia
Levanto: Pesto-Making Class
Picture 4 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 2 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 1 for Activity Levanto: Pesto-Making Class
Picture 3 for Activity Levanto: Pesto-Making Class

Levanto: Kurs i tillverkning av pesto

Med Arbaspaa Tour Organizer
4,9 av 5
Gratis avbokning
Priset är 452 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 1 tim 30 min
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Upptäck hur man gör den berömda liguriska pestosåsen
  • Lär dig skillnaden mellan handgjord och butiksköpt pesto
  • Smaka på din hemlagade pesto med ett glas vitt vin och lokala produkter
  • Njut av din pesto-tillverkningskurs i atmosfären i Levantos historiska centrum
  • Lär dig göra pesto i en butik som har varit hemma i Levanto sedan 1976

Aktivitetsplats

    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy

Se tillgänglighet


Levanto: Kurs i tillverkning av pesto
  • Aktivitetens längd är 1 timme och 30 minuter1 tim 30 min1 tim 30 min
  • Engelska
Starttid: 11.00
Prisuppgifter
452,15 kr x 2 vuxna904,30 kr

Totalt
Priset är 904,30 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårKurs i att göra pesto
  • Detta ingårDetta ingår Ett glas vin och lokala aptitretare
  • Detta ingårDetta ingår Provsmakning av olivolja
  • Detta ingår inteDetta ingår inteLunch eller middag

Bra att veta innan du bokar

  • Inte lämplig för: Barn under 10 år
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Lär dig att göra din egen pesto enligt lokala traditioner i denna pestokurs. Följ med din instruktör till Levantos historiska centrum, där “Pestolaboratoriet” sedan 1976 har förberett denna berömda, antika sås.
Efter att ha smakat ett glas mousserande vin tillsammans med en lokal extra jungfruolivolja på bruschetta, smaka pesto gjord med den moderna metoden. Gör sedan pesto på traditionellt sätt med mortel.
Tvätta och torka basilikabladen och stöt dem tillsammans med salt, pinjenötter och vitlök. Tillsätt Parmigianoosten och extra jungfruolivolja och njut av din tjocka och väldoftande pesto.
Smaka din egen hemlagade pesto tillsammans med ett glas vitt vin och några lokala produkter, som oliver, bruschetta med ansjovis.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Levanto
    • Levanto, Liguria, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Meet your instructor at "Il laboratorio del Pesto".
    • Levanto, Liguria, Italy