I denna intima klass med bara 10 gäster kommer du att lära dig att laga säsongsbetonade rätter från Maggies receptböcker under ledning av Maggies team på gården. Denna matlagningsupplevelse pågår i ett par timmar följt av lunch, du kan höra allt om hur Maggie och Colin startade fasanfarmen, utvecklingen av egendom och historien om kocken och kocken.
Denna matlagningsskola kommer att låta dig lära dig om menyn genom en demonstration, innan du tar på dig ditt förkläde för att laga en av rätterna som du sedan kommer att dela vid långbordslunchen med de andra deltagarna.
Maggie är själv kock och hon är stolt över att ta med rätter till bordet som visar upp säsongens ingredienser, med recept som är lätta att följa och har utbildat var och en av teamet som levererar matlagningsskolan hur man skapar en meny som säkerligen kommer att imponera på dina gäster hemma vid din nästa långlunch.
Denna matlagningsskola är början på en rolig dag ute i Barossa Valley.
Inklusive:
• 2,5 timmars matlagningsskola ledd av Maggie Beers team följt av den långa lunchen
• Matlagningsdemonstration medan du njuter av ett glas ur vårt sortiment.
• Med receptkort att ta med sig hem
• Praktisk matlagningsskola,
• Delad långbordslunch och njöt av rätterna som var och en av er har förberett.
Ytterligare drycker finns att köpa till lunchen