expedia

Málaga: Spansk matlagningsworkshop med Paella och Sangria

Med Lebasi Taller de Cocina
10 av 10
Enastående
Gratis avbokning
Priset är 728 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 3 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Våra kök är moderna och mycket bekväma där du kan njuta av upplevelsen.
  • Vi ligger i stadens historiska centrum så det är mycket lätt att ta sig dit.
  • Vi ligger 5 minuter från Atarazanas-marknaden.
  • Klasserna är mycket roliga och 100 % deltagande.

Aktivitetsplats

    • Malaga
    • Málaga, Andalucía, Spain

Mötesplats/plats för inlösen

    • C. Martínez Campos, 15, Distrito Centro, 29001 Málaga, Spain
    • Málaga, Andalucía, Spain

Se tillgänglighet


Málaga: Spansk matlagningskurs med paella, sangria och mycket mer
  • Aktivitetens längd är 3 timmar3 tim
    3 tim
  • Engelska
Språkval: Engelska
Prisuppgifter
728,11 kr x 1 vuxen728,11 kr

Totalt
Priset är 728,11 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingår
    På våra lektioner lagar vi flera rätter: ajoblanco, paella och remojón malagueño (typisk sallad från Málaga). Vi har också en överraskningsdessert. Under måltiden har kunden också mer sangrio eller två inkluderade på grund av hans val.

Bra att veta innan du bokar

  • Inte tillåtet: Alkohol och droger
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Lär dig laga mat som en lokalbo med kockarna Laura & Diego
Upptäck den äkta smaken av Spanien i hjärtat av Málaga med uppslukande, praktiska matlagningskurser som leds av två passionerade och erfarna kockar.

Möt dina kockar:
Kocken Laura studerade vid Le Cordon Bleu i London och har arbetat på restauranger med Michelinstjärnor. Laura har utbildats av en valenciansk kock som specialiserar sig på paellas och lär dig att bemästra denna ikoniska maträtt - precis som en äkta spanjor. Hennes kurser handlar inte bara om matlagning, utan också om att dela med sig av hemligheterna bakom Spaniens ingredienser, traditioner och livsstil. Hon kommer också att rekommendera lokala marknader, butiker och platser som måste besökas i Málaga för en fullständig kulinarisk upplevelse.

Kocken Diego, som ursprungligen kommer från Uruguay, är uppvuxen och utbildad i Málaga. Hans kulinariska resa började vid 9 års ålder, och hans yrkeskarriär har tagit honom från traditionella andalusiska kök till de mest exklusiva restaurangerna i staden. Diego är specialiserad på Málaga och andalusiska rätter, särskilt desserter, och tillför värme, kreativitet och historieberättande till varje rätt han lär ut.

Vad du kan förvänta dig:

  • Laga autentiska spanska och andalusiska rätter från grunden

  • Lär dig experttips och traditionella tekniker för perfekt paella och mycket mer

  • Få lokala insikter och rekommendationer från dina kockar

  • Njut av en 100 % praktisk, rolig och social matlagningsupplevelse

  • Ta med dig kunskaper för att återskapa spanska måltider var du än befinner dig

Alternativ för kost:
Vi anpassar gärna menyn för att tillgodose matallergier eller intoleranser. Veganska och vegetariska alternativ är tillgängliga med förhandsbesked.

Bokningsinformation:

  • Kurserna äger rum i centrala Málaga

  • Minst 4 deltagare krävs

  • Perfekt för ensamresenärer, par, familjer eller små grupper

Boka din plats nu och njut av att laga mat, smaka och leva i Spanien som en lokalbo!

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Malaga
    • Málaga, Andalucía, Spain

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • C. Martínez Campos, 15, Distrito Centro, 29001 Málaga, Spain
    • Málaga, Andalucía, Spain