expedia

Manarola:Autentisk pestotillverkningskurs på Cinque Terre med provsmakning och vin

Med Curioseety SRLS
Gratis avbokning
Priset är 928 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 1 tim 30 min
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Lär dig att tillaga traditionell ligurisk pesto
  • Njut av en autentisk hands-on pesto-tillverkningskurs
  • Smaka på frukterna av ditt arbete i en gemytlig atmosfär
  • Sätt tänderna i nybakad ligurisk focaccia
  • Ta med dig receptet för att överraska din gäst tillbaka hem

Aktivitetsplats

  • Focacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manorala
    • Manarola, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • Focacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manarola
    • 19017, La Spezia, Italy

Se tillgänglighet


Manarola:Autentisk pestotillverkningskurs på Cinque Terre med provsmakning och vin
  • Aktivitetens längd är 1 timme och 30 minuter1 tim 30 min
    1 tim 30 min
  • Engelska
  • Mat och dryck
Starttid: 11.00
Prisuppgifter
927,62 kr x 2 vuxna1 855,24 kr

Totalt
Priset är 1 855,24 kr
till mån 14 juli
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårPesto med mortel Hands-on matlagningskurs
  • Detta ingårDetta ingårPestoavsmakning med hemgjord focaccia
  • Detta ingårDetta ingår1 glas vitt vin från Cinque terre
  • Detta ingårDetta ingårTa med dig receptet för att överraska din gäst hemma!
  • Detta ingår inteDetta ingår inteÖverföringar

Bra att veta innan du bokar

  • Meddela i förväg om du har någon dietrestriktion.
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Lär dig hur du skapar en äkta pestosås från en lokal matlagare och kock i Manarola i Cinque Terre. Smaka på utsökt handgjord focaccia och njut av ett glas lokalt vin Upptäck traditionerna bakom den berömda Pesto-såsen och lär dig att laga den från en lokal foodie och hemmakock på den vackra Cinque Terre.

Låt dig uppslukas av en typisk italiensk atmosfär i den vackra byn Manarola. Träffa din lokala kock och gör dig redo att förbättra dina matlagningskunskaper; du kommer att använda de färskaste ingredienserna, till exempel basilika och pinjenötter.

Lär dig att tillaga pesto med marmor mortel, på det mest traditionella sättet, samtidigt som du lär dig kuriosa om liguriska kulinariska traditioner. I slutet av lektionen kan du sitta ner och njuta av frukterna av ditt arbete med dina vänner och familj.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESFocacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manorala
    • Manarola, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLEFocacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manarola
    • 19017, La Spezia, Italy