För att få oförglömliga minnen från din resa till Peru. I denna upplevelse kommer du att ha möjlighet att lära dig på ett praktiskt sätt 3 typiska rätter: “Ceviche”, “Causa” och “Lomo Saltado” i en mysig miljö, som är mitt hem, i turistdistriktet Miraflores. Du kommer att upptäcka varför det peruanska köket inspirerar oss och skapar en plats för samhörighet och stolthet bland oss.
Som en del av upplevelsen kommer vi att besöka marknaden tillsammans, där du kommer att lära dig om frukt, grönsaker och kryddor som är själen i vårt kök.
I slutet av klassen kommer du att bli en ambassadör för det peruanska köket, och du kommer att kunna laga en komplett måltid hemma.
ITINERARY:
10:00 Möte och hälsning av kocken vid huvuddörren till Market Nr. 1 Surquillo. På denna plats kommer du att se de typiska peruanska frukterna och kryddorna.
10:50 Avresa till kockens hem. På vägen ser du omgivningarna i distriktet Miraflores.
11:00 Kursen börjar med tillagning av Causa och Ceviche samtidigt som man smakar på en utsökt Chilcano (Pisco-baserad drink). Alla deltagare kommer att ha sina rätter och ingredienser.
En obegränsad alkoholfri dryck kommer att serveras.
11:45 Dags att äta de rätter som tillagas av varje deltagare.
12:15 Demonstration och tillagning av Lomo Saltado.
12:30 Du delar bord med kocken och njuter av en utsökt lunch som du själv har tillagat, i en glad och hemtrevlig atmosfär. Du kommer också att lära dig om vår historia, kultur,
kulinarisk identitet och naturligtvis våra regioner, allt detta ur perspektivet av en person som har rest och bott i dem.
13:30 Slut på tjänsterna