Utforska dina smaklökar när du lär dig laga Panzerotti med vägledning av Den apuliska matlagningskursen är perfekt för dem som vill få sina händer i pastan och smaka den autentiska smaken av tradition.
Panzerotti, orecchiette och focaccia är de maträtter som har gjort vår region känd över hela världen. Det som förvånar är ingrediensernas enkelhet: vatten och mjöl är i själva verket de två huvudingredienser som är gemensamma för alla dessa apuliska specialiteter.
I vår apuliska matlagningslektion får du lära dig hur man gör panzerotti, focaccia och orecchiette, så att du sedan kan laga dem hemma var du än kommer ifrån. Så du kommer alltid att ha en liten bit av Puglia med dig.
För att guida dig genom denna upplevelse finns kockar som är födda och uppvuxna här i Puglia, som är ivriga att dela med sig av sina kunskaper och besvara alla dina nyfikna frågor i sina kök. Efteråt ska du naturligtvis förbereda dig för att smaka och njuta av de produkter som du har knådat och bakat när det gäller focaccia, stekt när det gäller panzerotti och tillagat när det gäller orecchiette. Upplevelsen äger rum i staden Polignano, i en anläggning i den historiska stadskärnan.
Du kan begära en gratis transfer från Monopoli och alla städer i närheten.