expedia

Matlagningskurs i Cagliari: Handgjorda Culurgiones och sardiska smaker

Med Curioseety
Gratis avbokning
Priset är 882 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 3 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Gör traditionella culurgiones från Sardinien och färsk tagliatelle
  • Få praktisk hjälp med att tillaga dina egna rätter
  • Lär dig hemligheterna bakom typiska rätter av en lokal kock
  • Avsluta med dessert och hemlagad Mirto-likör
  • Hos lokalbefolkningen nära Cagliari flygplats

Aktivitetsplats

  • Via G.Matteotti, 34, 09028 Sestu CA, Italy
    • 34 Via G.Matteotti
    • 09028, Sestu, Sardegna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • Via G.Matteotti, 34, 09028 Sestu CA, Italy
    • 34 Via G.Matteotti
    • 09028, Sestu, Sardegna, Italy

Se tillgänglighet


Matlagningskurs i Cagliari: Handgjorda Culurgiones och sardiska smaker
  • Aktivitetens längd är 3 timmar3 tim
    3 tim
  • Tyska
  • Mat och dryck
Starttid: 17.00
Prisuppgifter
881,68 kr x 2 vuxna1 763,36 kr

Totalt
Priset är 1 763,36 kr
till tis 8 juli
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårPraktisk matlagningskurs
  • Detta ingårDetta ingår3-rätters måltid
  • Detta ingårDetta ingårDrycker (vatten, kaffe)
  • Detta ingårDetta ingårLokala viner och spritdrycker
  • Detta ingårDetta ingårRecept för att överraska gäster hemma
  • Detta ingår inteDetta ingår inteAllt som inte nämns i inkluderingar

Bra att veta innan du bokar

  • Vänligen meddela oss om du har någon matallergi
  • Meddela oss i förväg ditt menyval
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Kliv in i ett riktigt sardinskt kök i hjärtat av Cagliari och upplev våra kulinariska traditioner på nära håll.

Du får lära dig att tillaga culurgiones, den ikoniska sardiska raviolin, gjord på färsk deg och med en traditionell potatis- och myntafyllning. Vi gör också färsk tagliatelle med hjälp av lokala mjölsorter och enkla tekniker som gått i arv i generationer. Ingen erfarenhet behövs - ta bara med dig din nyfikenhet och aptit!

När matlagningen är klar sätter vi oss ner tillsammans för att njuta av en hemlagad sardisk måltid. Vi börjar med en typisk antipastotallrik med sardiska ostar, charkuterier, lokal honung och regionalt vin. Sedan smakar vi på pastan som vi lagat och serverar med traditionella såser och avslutar med en typisk sardisk dessert och ett glas hantverksmässigt tillverkad Mirto, öns berömda myrtenlikör.

Denna upplevelse är perfekt för matälskare, resenärer som söker autentiska kulturupplevelser eller alla som är nyfikna på att smaka på de riktiga smakerna på Sardinien.

Denna upplevelse ligger bekvämt nära Cagliari Airport och är perfekt om du anländer eller lämnar staden och vill njuta av något riktigt lokalt innan ditt nästa äventyr.

Du kommer att åka hem med nya matlagningskunskaper, lokala recept och varma minnen av den sardiska gästfriheten.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESVia G.Matteotti, 34, 09028 Sestu CA, Italy
    • 34 Via G.Matteotti
    • 09028, Sestu, Sardegna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLEVia G.Matteotti, 34, 09028 Sestu CA, Italy
    • 34 Via G.Matteotti
    • 09028, Sestu, Sardegna, Italy