expedia
Cooking Classes and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour

Matlagningskurs i Cusco och rundtur på marknaden i San Pedro

Med Tangol
Gratis avbokning
Priset är 956 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 4 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Rundvandring på marknaden i San Pedro
  • Lär dig mer om den lokala maten av en professionell guide
  • Smaka på nya smaker och den utsökta traditionella andinska maten
  • Lär dig laga peruansk mat med en professionell kock
  • Njut av en 4-rätters måltid med peruanska ingredienser

Aktivitetsplats

  • Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Mötesplats/plats för inlösen

  • San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Se tillgänglighet


Matlagningskurser och rundtur på marknaden i San Pedro
  • Aktivitetens längd är 4 timmar4 tim4 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck

Vänligen välj detta alternativ för Gruppservice

Prisuppgifter
956,12 kr x 2 vuxna1 912,24 kr

Totalt
Priset är 1 912,24 kr
till fre 3 maj
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårGuidad matrundtur på marknaden i San Pedro
  • Detta ingårDetta ingårLive-kommentarer på spanska och engelska
  • Detta ingårDetta ingårAlla ingredienser
  • Detta ingårDetta ingårDrick Chicha Morada och vatten
  • Detta ingårDetta ingårMatlagningskurs med instruktör
  • Detta ingår inteDetta ingår inteMåltider som inte nämns i resplanen
  • Detta ingår inteDetta ingår inteTransfer tur och retur till och från hotellet

Bra att veta innan du bokar

  • Minst 2 personer krävs för att starta turen
  • Aktiviteten är inte tillgänglighetsanpassad för rullstolsbundna
  • Denna aktivitet rekommenderas inte för barn som är 6 år eller yngre
  • Om du har några livsmedelsrestriktioner, vänligen meddela oss om det vid bokningen
  • Du bör anlända till mötesplatsen 10 minuter före starttiden
  • Denna aktivitet börjar i San Pedro Market Door 1, som ligger cirka 5 minuter från Plaza de Armas. Du måste ta dig till mötesplatsen på egen hand
  • Denna aktivitet slutar vid Calle San Andres 477, Cuscos historiska centrum
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Denna fantastiska kulinariska upplevelse börjar på mötesplatsen vid Plazoleta of San Pedro, en vacker plats där Market of San Pedro ligger.

Marknaden öppnades 1925 och under marknadsturen kommer du att se tusentals butiker med ett stort utbud av livsmedel som ostar, frukt, grönsaker, hantverk, menyer, bland annat.

San Pedro Market är stadens viktigaste försörjningspunkt, dit turister och lokalbefolkning kommer dagligen. Denna plats var en del av Inkaleden som anslöt till Plaza de Armas,under Inkariket.

Matrundan fortsätter med en kort promenad till matlagningsstudion som ligger mycket nära marknaden i Cuscos historiska centrum. Köket kommer att vara redo att starta Peruanska matlagningskurser.

Du börjar med att göra en peruansk cocktail känd som Pisco Sour. Denna traditionella alkoholhaltiga dryck görs på Pisco, en destillerad sprit från druvor, och juice från passionsfrukt.

Den professionella kocken kommer att förklara, steg för steg, hur man förbereder en 4-rättersmeny med grundläggande matlagningstekniker. Vi börjar med att förbereda förrätten , en ljuvlig Mashua Cream tillsammans med lila majschips. Mashua är en knöl som skördas i de höga andinska regionerna i flera sydamerikanska länder, den liknar potatis och har goda näringsegenskaper.

För andra kursen, ska du förbereda tre olika typer av ceviche. En av dem kommer att vara classic style med rödlök och koriander. Den andra kommer att vara en ancestral style med tumbojuice, en frukt från den höga djungeln i Anderna som liknar passionsfrukt och är rik på vitamin C. Den tredje cevichen kommer att bestå av kushuro (alger från Anderna), tarwi (soja från Anderna) och camu camu, som bjuder på en explosion av smaker.

I tredje rätten ska du laga en utsökt rocoto pepparfylld med svamp och grönsaker, tillsammans med en ekologisk trädgårdssallad och en len, krämig potatispaj. Rocoto är en typ av chilipeppar, så den har en kryddig kick. Till potatispajen använder du tre olika sorters potatis.

I slutet av varje kurs får du smaka på alla dina rätter för att njuta av det traditionella peruanska köket som du har lagat med dina egna händer och dela en trevlig stund med resten av gruppen. Du får också prova alkoholfria drycker som Chicha Morada, en söt dryck gjord på lila majs.

I den fjärde rätten kommer du att få njuta av desserter gjorda på aromatiska och färska exotiska frukter, som lucuma, guldbär och cherimoya.

Städning och säkerhet

Utökade städrutiner
  • Vanliga kontaktytor rengörs och desinficeras
  • Fordon och lokaler rengörs med desinficeringsmedel
  • Fordon och lokaler står tomma mellan resenärer
Social distansering
  • Kontaktfri inlösen av biljetter
  • Åtgärder för social distansering
Säkerhetsåtgärder
  • Personlig skyddsutrustning bärs av personalen
  • Munskydd krävs
  • Handdesinfektionsmedel erbjuds
Denna information tillhandahålls av våra partners

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESCooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLESan Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru