expedia

Matlagningskurs i Cusco och rundtur på San Pedro-marknaden

Med Tangol
Gratis avbokning
Priset är 872 kr per vuxen* *Få ett lägre pris genom att välja fler än två vuxna
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 4 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Vandringstur runt San Pedro Market
  • Lär dig mer om den lokala maten av en professionell guide
  • Smaka på nya smaker och den läckra traditionella andinska maten
  • Lär dig laga peruansk mat med professionell kock
  • Njut av en 4-rätters måltid med peruanska råvaror

Aktivitetsplats

  • Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Mötesplats/plats för inlösen

  • San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Se tillgänglighet


Matlagningskurser och rundtur på San Pedro-marknaden
  • Aktivitetens längd är 4 timmar4 tim
    4 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck

Vänligen välj detta alternativ för gruppservice

Starttid: 15.00
Prisuppgifter
871,87 kr x 2 vuxna1 743,74 kr

Totalt
Priset är 1 743,74 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårGuidad matrundtur på San Pedro Market
  • Detta ingårDetta ingårLive-kommentarer till turen på spanska och engelska
  • Detta ingårDetta ingårAlla ingredienser
  • Detta ingårDetta ingårDrick Chicha Morada och vatten
  • Detta ingårDetta ingårGuidad matlagningskurs
  • Detta ingår inteDetta ingår inteMåltider som inte nämns i resplanen
  • Detta ingår inteDetta ingår inteTransfer tur och retur till och från hotellet

Bra att veta innan du bokar

  • Minst 2 personer krävs för att påbörja turen
  • Denna aktivitet är inte tillgänglig för rullstolsburna
  • Denna aktivitet rekommenderas inte för barn som är 6 år eller yngre.
  • Om du har några matrestriktioner, vänligen meddela oss det när du bokar
  • Du bör anlända till mötesplatsen 10 minuter före starttiden
  • Denna aktivitet börjar i San Pedro Market Door 1, som ligger cirka 5 minuter från Plaza de Armas. Du måste ta dig till mötesplatsen på egen hand
  • Denna aktivitet avslutas på Calle San Andres 477, Cuscos historiska centrum
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Denna fantastiska kulinariska upplevelse börjar vid mötesplatsen som ligger vid Plazoleta i San Pedro, en vacker plats där Market of San Pedro ligger.

Marknaden invigdes 1925 och under marknadsturen får du se tusentals butiker med ett stort utbud av mat som ostar, frukt, grönsaker, hantverk, menyer, med mera.

San Pedro Market är den viktigaste handelsplatsen i staden, dit turister och lokalbefolkning kommer dagligen. Denna plats var en del av Inkaleden som anslöt till Plaza de Armas,under Inkariket.

Matrundan fortsätter med en kort promenad till matlagningsstudion som ligger mycket nära marknaden i Cuscos historiska centrum. Köket kommer att vara klart för att starta Peruanska matlagningskurser.

Du börjar kursen med att göra en peruansk cocktail känd som Pisco Sour. Denna traditionella alkoholhaltiga dryck görs med Pisco, en destillerad spritdryck av druvor, med passionsfruktjuice.

Den professionella kocken kommer steg för steg att förklara hur man tillagar en 4-rättersmeny med grundläggande matlagningstekniker. Vi börjar med att förbereda första rätten, en härlig Mashua Cream tillsammans med lila majschips. Mashua är en knöl som skördas i de höga andinska regionerna i flera sydamerikanska länder, ganska lik potatis, och den har fördelaktiga näringsmässiga egenskaper.

För andra rätten ska du tillaga tre olika typer av ceviche. En av dem är i klassisk stil med rödlök och koriander. Den andra blir en ancestral style med tumbojuice, en frukt som härstammar från djungeln i Anderna, som liknar passionsfrukt och är rik på vitamin C. Den tredje cevichen består av kushuro (alger från Anderna), tarwi (soja från Anderna) och camu camu, vilket ger en explosion av smaker.

I den tredje rätten ska du laga en utsökt rocoto-pepparfylld med svamp och grönsaker, tillsammans med en ekologisk trädgårdssallad och en len, krämig potatispaj. Rocoto är en typ av chilipeppar, så den har en kryddig kick. Till potatispajen använder du tre olika sorters potatis.

Du kommer att smaka på alla dina rätter i slutet av varje kurs för att njuta av det traditionella peruanska köket som tillagats med dina egna händer och dela en trevlig stund med resten av gruppen. Du får också prova alkoholfria drycker som Chicha Morada, en söt dryck gjord på lila majs.

I den fjärde rätten kommer du att få njuta av desserter gjorda på aromatiska och färska exotiska frukter, som lucuma, guldbär och cherimoya.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESCooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLESan Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru