expedia
Rum Cooking Class & Tasting with Lunch
Picture 3 for Activity Rum Cooking Class & Tasting with Lunch
Picture 9 for Activity Rum Cooking Class & Tasting with Lunch
Picture 11 for Activity Rum Cooking Class & Tasting
Picture 13 for Activity Rum Cooking Class & Tasting

Matlagningskurs och provsmakning av rom

Med Nicole's Table
10 av 10
Gratis avbokning
Priset är 1 512 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 4 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Lär dig mer om de olika användningsområdena för rom när du lagar mat
  • Smaka på 6 olika rommer från Antigua och Guyana till Martinique och Kuba
  • Njut av en trerätters lunch

Aktivitetsplats

    • St John's
    • St John's, Saint John, Antigua and Barbuda

Mötesplats/plats för inlösen

    • Meet at Nicole's Table. There is no pickup service for this activity. Once a reservation has been made, you will be emailed with directions.
    • Saint John, Saint John, Antigua and Barbuda

Se tillgänglighet


Matlagningskurs och provsmakning av rom med lunch
  • Aktivitetens längd är 4 timmar4 tim4 tim
  • Engelska
Språkval: Engelska
Starttid: 11.00
Prisuppgifter
1 512,35 kr x 1 vuxen1 512,35 kr

Totalt
Priset är 1 512,35 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårPraktisk utbildning
  • Detta ingårDetta ingår Måltider
  • Detta ingårDetta ingår Drycker
  • Detta ingårDetta ingår Broschyr med recept
  • Detta ingårDetta ingår En fantastisk matlagningsupplevelse i ett karibiskt hem med utsikt över Karibiska havet!
  • Detta ingår inteDetta ingår inteHämtning och lämning på hotellet

Bra att veta innan du bokar

  • Inte tillåtet: Husdjur, Minderåriga utan medföljande vuxen.
  • Inte lämplig för: Rullstolsanvändare
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Gå en matlagningskurs i ett lokalt hem högt uppe på en kulle med utsikt över Karibiska havet. Detta ger dig en vacker utsikt och en möjlighet att uppleva livet på det karibiska sättet. Kursen är mer av en lokal upplevelse än en enkel matlagningskurs. Undervisningen är praktisk eller kan vara så avslappnad som du önskar. Din värd och lärare, Nicole, undervisar på ett mycket informellt sätt och förklarar matens historia och berättar historier om hur det är att leva i Västindien. Nicole kommer att diskutera de olika användningsområdena för rom i förrätten, huvudrätten och desserten och sedan kommer ni att njuta av en trerätters lunch som innehåller alla recept från kursen.

Rommens historia börjar i Karibien på 1600-talet. Under denna matlagningskurs får du lära dig av en lokalbo om rommens historia och inflytande på Karibien, dess kultur och dess kök … och du får också delta i en romprovning av 6 regionala rommer!

En typisk meny innehåller följande:
Cocktails: en lokal juice och Nicoles Old-Fashioned Rum Punch
Förrätt: sötpotatissoppa med rom
Huvudrätt: rom- och farinsockermarinerad flankstek och löksylt
Tillbehör: baconlindade kokbananer, röda bönor och ris samt trädgårdssallad
Efterrätt: brödpudding med romdränkta russin och smörromsås eller smörromskaka

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • St John's
    • St John's, Saint John, Antigua and Barbuda

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Meet at Nicole's Table. There is no pickup service for this activity. Once a reservation has been made, you will be emailed with directions.
    • Saint John, Saint John, Antigua and Barbuda