expedia
Butcher at Parma Ham Farm
Parmigiano and Prosciutto Food Tour
Parmigiano and Prosciutto Food Tour
Parmigiano and Prosciutto Food Tour
Parma Ham Farm

Matresa till Parmigiano och Prosciutto

Med Curioseety
2 av 5
Gratis avbokning
Priset är 1 345 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 5 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Upphämtning från utvalda hotell
Översikt
  • Besök en traditionell fabrik för parmaskinka
  • Rundtur med ost från Parmigiano och besök på bondgård
  • Lär dig allt om produktionsprocessen från gård till tallrik
  • 3 olika ostprovningar i kombination med lokalt vin
  • Njut av en utsökt provsmakning av parmaskinka med lokalt vin

Aktivitetsplats

    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • NH hotel: Parma station, north exit Falcone/Borsellino, reach the NH hotel on the right.Van wait at the bus parking area in front of the hotel .
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy

Se tillgänglighet


Matresa till Parmigiano och Prosciutto
  • Aktivitetens längd är 5 timmar5 tim5 tim
  • Engelska
  • Endast mat
Språkval: Engelska
Starttid: 08.30
Prisuppgifter
1 345,15 kr x 1 vuxen1 345,15 kr

Totalt
Priset är 1 345,15 kr
till tis 7 maj
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårBesök hos en gårdsproducent av parmaskinka och parmigiano
  • Detta ingårDetta ingårProvsmakning av parmaskinka och parmigiano
  • Detta ingårDetta ingårLokal guide
  • Detta ingårDetta ingårUpphämtning och avlämning i Central Parma Nh Hotel bredvid tågstationen
  • Detta ingår inteDetta ingår inteAllt som inte nämns i inkluderade varor

Bra att veta innan du bokar

  • Vänligen meddela oss om du har någon matallergi.
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Besök en traditionell Parmigiano Reggiano ostfabrik och lär dig hemligheterna bakom en av de mest berömda ingredienserna i Italien. Se ostmakarna i arbete och se hur osten fortfarande tillverkas enligt traditionella metoder. Se ostmakarna dra upp produkten från mjölkkärlen och besöka formnings- och saltrummen innan de går till stagionatura där osten lagras.
Smaka sedan av den utsökta osten med lite honung och lokalt vin. På skinkfabriken börjar rundturen med en kort introduktion till den historiska sidan av produktionen, och därefter besöker du det “kalla steget”, där det färska köttet bearbetas. Du kommer att se de maskiner som används för saltning och kyl- och vilocellerna, kryddningsrummen.
I slutet av matrundturen serveras en smakbit av parmaskinka och ett glas Malvasia, ett mousserande, vitt lokalt vin.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Parma, Emilia-Romagna, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLENH hotel: Parma station, north exit Falcone/Borsellino, reach the NH hotel on the right.Van wait at the bus parking area in front of the hotel .
    • 31 Viale Paolo Borsellino
    • 43121, Parma, Emilia-Romagna, Italy