Välkommen till ölets världshuvudstad: München. Vi kommer att visa dig den sanna smaken av den bayerska kulturen och Münchens rika historia, kulinariska och hundraåriga ölbryggningstradition.
Enligt renhetslagen från 1516 fick endast tre ingredienser användas för den ursprungliga bayerska ölen: vatten, humle, korn eller vete. Det betyder inte att alla ölsorter i München smakar likadant! Vi får smaka på de mest traditionella ölsorterna i Bayern och lära oss skillnaden mellan Helles, Weissbier, Dunkles och så vidare. Lär känna den äldsta industrin i München och varför öl har varit djupt rotat i Münchens uppgång från kloster till storstad.
Upptäck stadens historiska höjdpunkter med en lokal guide vid din sida. Prova det lokala köket med en traditionell bayersk bronsmatstallrik som serveras på den världsberömda matmarknaden Viktualienmarkt.
Fördjupa dig i Münchens ölkultur, njut av traditionella bayerska brygder, utforska stadens historia och njut av lokala rätter på Viktualienmarkt. En sann smak av Bayern väntar!