expedia

Nat Geo dagstur: Baguette- och Éclair-initiering med en fransk mästerbagare

Med TUI European Cities
Gratis avbokning
Priset är 1 668 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 2 tim 30 min
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
Översikt
  • Upptäck Didier Lavrys historia, passion och kunnande
  • Upplev "backstage" i ett riktigt bageri
  • Upptäck betydelsen av typiska symboler för den franska kulturen
  • Handledd praktisk erfarenhet av att arbeta med deg och producera bröd
  • Ta med dig ditt bröd och din éclair hem, plus ett förkläde från bageriet

Aktivitetsplats

  • Le Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Mötesplats/plats för inlösen

  • Le Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Se tillgänglighet


Nat Geo dagstur: Baguette- och Éclair-initiering med en fransk mästerbagare
  • Aktivitetens längd är 2 timmar och 30 minuter2 tim 30 min
    2 tim 30 min
  • Engelska
  • Mat och dryck
Språkval: Engelska
Starttid: 10.00
Prisuppgifter
1 667,50 kr x 2 vuxna3 335,00 kr

Totalt
Priset är 3 335,00 kr
till ons 6 aug.
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårGuidad rundtur
  • Detta ingårDetta ingårMatprovning
  • Detta ingårDetta ingårMatlagningskurs
  • Detta ingår inteDetta ingår inteTransport

Bra att veta innan du bokar

  • Denna tur går med minst 2 och högst 8 personer
  • Aktiviteten är lämplig för rullstolsanvändare och personer som har svårt att gå långa sträckor
  • Turen går på första våningen
  • Drycker som ingår är vatten och ett glas champagne
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Upptäck din inre “boulanger” på Didier Lavrys bageri i Paris 11:e arrondissement. Ta en praktisk kurs för att lära dig konsten att göra och baka äkta franskt bröd och éclairer. Didier är en passionerad och professionell bagare som redan i unga år visste att han var ämnad för bageriyrket. Hans bageri, Boulangerie Le Petit Mitron, ligger i hjärtat av Paris - ett familjeägt företag som visar Didiers skicklighet när det gäller att tillverka utsökta bröd och bakverk på baksidan, medan hans fru varmt välkomnar kunderna på framsidan.

Efter en tidig karriär inom industriell brödtillverkning insåg Didier att han skulle föredra att utveckla sin passion i en mer tillfredsställande riktning. Sedan dess har han finslipat sin hantverksmässiga bakning med lokala, högkvalitativa ingredienser, och nu öppnar han sitt bagerikök för att dela med sig av sin expertis till dig. När du kliver in i hans boulangeri är du redo att lära dig exakt hur fransmännen gör så läckra bröd och bakverk när du följer Didiers tips och demonstrationer.

Denna privata bakupplevelse låter dig gå bakom kulisserna på Boulangerie Le Petit Mitron och upptäcka historien bakom ikoniska franska stapelvaror som baguetten och chouxbakelsen. Ta på dig förklädet - en souvenir som du kan ta med dig hem - och sätt igång med att skapa din egen baguette och éclair under Didiers experthandledning. Avslutningsvis kan du höja ett glas champagne med Didier för att skåla för dagens prestationer i sann fransk stil.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESLe Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLELe Petit Mitron Bakery
    • 8 Rue Oberkampf
    • 75011, Paris, Île-de-France, France