expedia
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef
 Naples: Pizza Cooking Class with the chef

Neapel: Pizzabagare för en dag på restaurang

Med Curioseety
10 av 10
Gratis avbokning
Priset är 780 kr per resenär
Allmänt
Översikt
  • Lär dig hur man gör en riktig napolitansk pizza
  • Få praktisk hjälp och experttips från en mästerlig pizzabagare
  • Upptäck alla hemligheter bakom det napolitanska köket
  • Njut av resultatet av ditt arbete i en gemytlig atmosfär
  • Toast med dina gamla och nya vänner

Aktivitetsplats

  • Totò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • Totò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy

Se tillgänglighet


Neapel: Pizzabagare för en dag på restaurang
  • Aktivitetens längd är 2 timmar2 tim2 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck
Språkval: Engelska
Prisuppgifter
779,96 kr x 1 resenär779,96 kr

Totalt
Priset är 779,96 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårPraktisk kurs i tillagning av pizza
  • Detta ingårDetta ingårSmaka på friterad pizza - en delikatess från den napolitanska gatuköket
  • Detta ingårDetta ingårLunch eller middag med den Pizza Margherita som du har skapat
  • Detta ingårDetta ingårRecept för att överraska gäster hemma
  • Detta ingårDetta ingårEtt glas öl (Birra alla spina) eller vin eller läsk
  • Detta ingår inteDetta ingår inteHämtning och lämning
  • Detta ingår inteDetta ingår inteAllt som inte nämns i inkluderade varor

Bra att veta innan du bokar

  • Vänligen meddela oss om du har någon allergi
  • Barn från 0 till 1 år är gratis
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Bli en pizzaiolo (pizzabagare) för en dag på en fantastisk pizza matlagningskurs i Neapel.
Ha så kul när du sticker fingret i degen! Du får sedan lära dig att göra deg från grunden av enkla ingredienser.
Lär dig hur du kavlar din nygjorda deg och öva sedan på din teknik för att sträcka ut degen till ett pizzamaterial.
Toppa med en smakrik sås och färsk mozzarella och basilika - det är allt du behöver för att göra den klassiska Margherita DOP.
Under tillagningen av dina pizzor i den traditionella vedugnen kan du njuta av den friterade pizzan, en delikatess från den napolitanska gatuköket
På den här matlagningskursen får du lära dig degens hemligheter, handarbete, de lämpligaste mjölsorterna, jäst, små knep och filosofin att hålla det enkelt och bara använda de finaste lokala produkterna, som mogna tomater, buffelmozzarella, färsk basilika och Denominazione di Origine Protetta (DOP) olivoljor. för att göra en av Italiens mest ikoniska skapelser: pizza!
Efter denna praktiska matlagningskurs kan du njuta av din Pizza Marghetita

Gör dig redo för en autentisk upplevelse i Neapel.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESTotò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLETotò Sapore, Viale Gramsci 18, Naples.
    • 18 Viale Antonio Gramsci
    • 80122, Napoli, Campania, Italy