Kavla upp ärmarna och delta i en workshop i pizzatillverkning i den tidigare Margheritas salong i Neapel. Lär dig mer om traditionella matlagningstekniker med en lokal kock som guide. Få en autentisk smak av lokala ingredienser och njut av en drink med din egen hemlagade pizza.
Anländer till pizzaverkstaden, som ligger i den tidigare Margherita's Salon, det första Chantant-kaféet i Italien. Den är uppkallad efter drottningen, som de tillägnade pizzan. Njut av matlagning på en plats med historiskt och kulturellt värde, belägen i Umberto Gallery-palatset i Neapel.
Börja klassen med att ta på dig förklädet och skapa degen. Följ med i processen när du skapar degen och lär dig om ingredienser och tekniker. Skär degen med en 600 år gammal traditionell teknik som kallas mozzatura.
Njut av en lokal förrätt med ekologiska och färska produkter. Hör om fördelarna med att laga mat med kvalitetsingredienser när du sträcker ut din pizzadeg och lägger på sås och pålägg.
Lägg sista handen vid din Margherita-pizza och sätt sedan in den i en napolitansk ugn så att den blir gyllenbrun. Avsluta dagen med att njuta av din färska pizza med en drink. Få ett personligt pizzadiplom att ta med hem efter kursen.