expedia
Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine
Picture 2 for Activity Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine
Picture 1 for Activity Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine

Manarola: Pestotillverkningskurs med provsmakning och vin

Med Arbaspaa Tour Organizer
10 av 10
Gratis avbokning
Priset är 889 kr per vuxen
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 1 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Flera språk
Översikt
  • Lär dig tillagningsprocessen för den berömda Pesto-såsen
  • Smaka på en handgjord Focaccia
  • Njut av ett glas av det bästa vinet från Cinque Terre
  • Njut av de liguriska smakernas magi

Aktivitetsplats

    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy

Se tillgänglighet


Manarola: Pestotillverkningskurs med provsmakning och vin
  • Aktivitetens längd är 1 timme1 tim
    1 tim
  • Engelska
Starttid: 11.00
Prisuppgifter
888,84 kr x 1 vuxen888,84 kr

Totalt
Priset är 888,84 kr
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårPestokurs med mortel
  • Detta ingårDetta ingår Pestoavsmakning med focaccia
  • Detta ingårDetta ingår Ett glas vitt vin från Cinque Terre
  • Detta ingår inteDetta ingår inteUpphämtning och avlämning på hotell

Bra att veta innan du bokar

  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Kocken Yvonne välkomnar dig och ger dig ett förkläde, visar dig alla ingredienser på bordet och även några demonstrativa bilder.
När du är redo kommer hon att lära dig hur man gör den traditionella pestosåsen, med hjälp av mortel och stöt och slutligen kommer din tid! Du börjar gradvis lägga ingredienserna i morteln och hantera dem, medan kocken berättar om historien och ursprunget till en av de mest kända såserna i världen.
När basilikaplantorna är barskrapade är peston klar! Nu kan du smaka på ditt eget arbete med focaccia som kocken har gjort för hand, tillsammans med ett glas Cinque Terre-vin.
Ta dig tid att koppla av och njut av de liguriska smakernas magi.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLE
    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy